ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

hata 5 sorunu ve sonrası!....

• owwyeahhseko
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

" /> herkese merhabalar.. özkan abim'in belirtiği gibi ortak bir şekilde çözüm ürettik saatlerce süren bir arayış oldu bizimkisi ama en sonunda emeğimizin karşılığını aldık... :)

şimdi bu resimde olduğu gibi öncelikle herkes oyunun kurulu olduğu kısıma girip (ÖRNEĞİN:başlat/bilgisayarım/yerel disk;C veya oyunu kurduğunuz yereldisk D;E de olabilir)ordan JOYGAME klasörüne girip RIP klasörünü açıyoruz ve yüklediğim resime bakıp sizin klasörünüzde eksik  olan (dll.) dosyalarınız kontrol edin ve kuzenimin belirttiği gibi d3d9.dll  dosyası bulursanız ilk önce bir yedeğini alın yani masa üstüne kopyalayın  ondan sora bu d3d9.dll 'i silin ve sorunsuz bir şekilde oyun açılacaktır... herkese bol şans :)

0

26.12.2014

Link kopyalandı.
  • yunuse7199
    Konu: 0 Yanıt: 10
    39 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

sağol kardeşim buda bir çözüm bende açtım oyunu ama nasıl :D şu an kurduğumuz rip in dosyaları gerçekten eksik olduğuna vardım sizin gibi fakat bende win kurmadan önce yedeklediğimden açtım açıldı ve keyfime bakıyorum emeğinize,ellerinize sağlık
    İYİ OYUNLAR ...

0

26.12.2014

Link kopyalandı.
  • owwyeahhseko
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

sende guzel bir yöntem bulmuşsun kardeşim.. :D umarim diğer arkadaşlarda sorunu bu yöntemle çözebilirler ve oyuna sorunsuz bir sekilde girebilirler :)

0

26.12.2014

Link kopyalandı.