ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

hata 5 sorunu ve sonrası!....

• ozkanatac
    Konu: 2 Yanıt: 5
    35 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

oyunu ilk yüklemede sorun yaşamadım.ta ki yama değişikliğine kadar.hata 5 oyun dosyasınız bozuk ileti aldım.tekrar denediğimde yükleme başladı herşey tamamlandı fakat hemen oyna deyip oyunu başlattığımda hiçbirşey açılmıyor.onar deyip yine yükledim fakat değişen yine birşey olmuyor.oyunu iki üç kez sildim yükledim aynı yolları tekrar denedim olmadı.konuyla ilgili arkadaşların yardımcı olmasını rica ederim....

0

25.12.2014

Link kopyalandı.
  • yunuse7199
    Konu: 0 Yanıt: 10
    39 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

aynı sorunu bende alıyorum kardeş araştırma aşamasındayım kesin çözümü bulursam sana haber ederim inş

0

25.12.2014

Link kopyalandı.
  • ozkanatac
    35 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

teşekkürler kardeşim inşallah bi çözüm buluruz...

0

25.12.2014

Link kopyalandı.
  • yunuse7199
    39 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

inşallah kardeşim bi oyunu tekrar indirip kurmayı deniyeceğim yarın eğer olumlu sonuç alırsam haber ederim inşallah ...

0

25.12.2014

Link kopyalandı.
  • ozkanatac
    35 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

kardeş ben onu çok denedim olmuyor antivirüs mü engelliyor dedim en sonunda onu kapadım yükledim yok alakası yok yani o kadar saçma bir durum ki çözmek çok zor bu işe adminin el atması lazım...

0

25.12.2014

Link kopyalandı.
  • yunuse7199
    39 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Anladım kardeşim yanlız eğerki bu forumda adminin yardımcı olmasını istiyorsak bunun çözümünü en erken 2 haftaya alırız belkide hiç alamayız çünkü oyun hala gelişim aşamasında olduğu için adminler ilgilenmiyor ama elimden geleni yapıyorum bir çözüm bulursam habeer ederim
    Kolay gelsin İyi Akşamlar ...

0

25.12.2014

Link kopyalandı.
  • dener57
    Konu: 2 Yanıt: 9
    56 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Ben o aşamayı gectım d3d9.dll hatası veriryor bı cozum bulun amam yeter artık yaa 2 gündür ugrasıyoz Destek Bolumune yazdım zaten cevap da vermıyolar

0

25.12.2014

Link kopyalandı.
  • ozkanatac
    35 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

beyler çözüm bulundu!!! ben ve kuzenim serhat la iş birliğiyle ilgisiz adminlere rağmen bulduk sorunu...oyunun kurulu olduğu dosyanın içinde eğer sizde d3d9.dll dosyası varsa onu yedeğe alın ve dosyadan çıkartın.oyun açıldı bende sorun yok.. bilgilerinize....

0

26.12.2014

Link kopyalandı.