ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

inceleme ve araştırma

• muslumbuz06
    Konu: 1 Yanıt: 4
    25 JFP
    Kazanılan Rozetler

iyi çalışmalar dilerim 
    öncelikle herhangibir işlem yapmadan şuanki tarihe göre hesabım 7 gündür inceleme ve araştırma adı altında kapalı sayın yetkililer lütfen konu hakkında bilgi verirmisiniz etkinlikler ve yeni oyun sistemi getirdiniz oyun zevkim geldi sayılır derken hesabı kısıtladınız hesabıma binlerce lira yüklüyorum aylık 3 4 bin liradan eksik yüklemezden kullanabiliceğim nakit varken hesabı birden kapattınız yıllarca verdiğim eğmeğe engel oluyosunuz lütfen konu hakkında bilgilendirme ve açılmasını talep ediyorum yetkililerden ...
    teşekkürler iyi çalışmalar ..

Sayın Yöneticilere arz ediyorum ..

0

28.11.2025

Link kopyalandı.
  • muslumbuz06
    Konu: 1 Yanıt: 4
    25 JFP
    Kazanılan Rozetler

Yetkililer bilgi verebilir mi ?

0

29.11.2025

Link kopyalandı.
  • olcaytoo25
    Konu: 0 Yanıt: -1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

iyi çalışmalar dilerim 
    öncelikle herhangibir işlem yapmadan şuanki tarihe göre hesabım 22 gündür inceleme ve araştırma adı altında kapalı sayın yetkililer lütfen konu hakkında bilgi verirmisiniz etkinlikler ve yeni oyun sistemi getirdiniz oyun zevkim geldi sayılır derken hesabı kısıtladınız hesabıma binlerce lira yüklüyorum aylık bin liradan eksik yüklemezden kullanabiliceğim nakit varken hesabı birden kapattınız yıllarca verdiğim eğmeğe engel oluyosunuz lütfen konu hakkında bilgilendirme ve açılmasını talep ediyorum yetkililerden ...
    teşekkürler iyi çalışmalar ..
    Sayın Yöneticilere arz ediyorum ..

0

13.12.2025

Link kopyalandı.