selamun aleykum arkdsslar benım hesa bım calınıpapatya carım bıkıtm artık ya4 yıldır oynuyom ama bu kardar seref yoksunu ınsanlar gormedımcarın ısmı burakdru bılen bılır face book adresım su https://www.facebook.com/burak.kaplan.12914216 yardımcı olun lutfen msj atın su wolfteam oglerıolsun yapımcıları olsun oyunla hıc ılgılenmıyolar oynayanlar memnunmu hıc sormuyolar
MERHABA ISEKOESKI kullanıcı adı ile bir hesabımı ele geçirmişler lütfen yetkililer bu hırsızlık yapanların ellerinden hesabımızı alsın uzun zaman olmuştu girmeyeli bir heves ile girdim 2 ay sonra hesabım çalındı sizlerden ricam bu sorunu en kısa zamanda çözelim netmarble ye tam açıklamalı olarak yazdım bu sürec için hızlı dönüş bekliyorum
MERHABA ISEKOESKI kullanıcı adı ile bir hesabımı ele geçirmişler lütfen yetkililer bu hırsızlık yapanların ellerinden hesabımızı alsın uzun zaman olmuştu girmeyeli bir heves ile girdim 2 ay sonra hesabım çalındı sizlerden ricam bu sorunu en kısa zamanda çözelim netmarble ye tam açıklamalı olarak yazdım bu sürec için hızlı dönüş bekliyorum