ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hesabıma izinsiz girilmiş 1 sene önce 60 bin tl yüklemiştim

• ysfwq35
    Konu: 1 Yanıt: -1
    19 JFP
    Kazanılan Rozetler

Sınırsız alev pençem vardı taklak vardı kutularım vardı 600 çekime kadardı hepsi mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum Hesabıma yaklaşık 60.000 TL yatırım yaptım, ancak 1 yıl sonra girdiğimde sınırsız eşyalarımın silinip paraya dönüştürüldüğünü gördüm kp ve nakite dönüştürmüş kim girdiyse

0

7.3.2026

Link kopyalandı.
  • ysfwq35
    19 JFP
    Kazanılan Rozetler

Hesabımda yaklaşık 500 adet kutu ve sınırsız Alev Pençesi ile Takla eşyalarım vardı. 1 yıl sonra döndüğümde bunların envanterimde olmadığını gördüm. Nakit çekimi yaparak aldığım bu eşyaların iadesini talep ediyorum.

0

7.3.2026

Link kopyalandı.
  • ysfwq35
    19 JFP
    Kazanılan Rozetler

Hangi tarihlerde, hangi IP üzerinden giriş yapıldığının ve eşyaların ne zaman paraya çevrildiğinin dökümünü ve sorunum giderilmesini istiyorum Hesabın, eşyaların satılmadan önceki bir tarihe geri döndürülmesi Sayın Joygame yetkilileri, hesabıma yaklaşık 60.000 TL yatırım yaptım. 1 yıl aradan sonra girdiğimde sınırsız olan Alev Pençesi, Takla ve 500'den fazla kutumun satılarak paraya dönüştürüldüğünü gördüm. Bu işlemler şahsım tarafından yapılmamıştır. Hesabıma yetkisiz erişim sağlayan kişilerin tespit edilmesini ve mağduriyetimin giderilerek eşyalarımın iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde maddi zararım için yasal yollara başvuracağım

0

7.3.2026

Link kopyalandı.
  • ysfwq35
    19 JFP
    Kazanılan Rozetler

Adnansatar görürsün sen

0

7.3.2026

Link kopyalandı.