ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

yanlışlıkla kısa yolu sildim

• drakula210
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

oyunun kısa yolunu sildim. c ye bakıyorum orda da kısa yol falan yok. nasıl kısayoulu getirebeilirim.

not: c deki kısa yolu silmedim

0

19.2.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

Bilgisayar - C:/ - Joygame - RIP'e girdikten sonra, FB_Launcher a sağ tıklayarak açılan menüden Gönder -> Masaüstü (kısayol oluştur)'u seçerek kısayol oluşturabilirsin.

0

20.2.2015

Link kopyalandı.
  • refguha1903
    Konu: 1 Yanıt: 5
    61 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

admin bizim sorunumuzuda çözümlesen çok makbule geçersin 3 gündür bu hatayı alıyorum hem foruma hem joygame ticket atmama ragmen çözüm bulamadım joygame destek silip tekrar yükleyiniz dedi oyunu silip tekrar yükledim yine aynı sorunu almaya devam ediyorum lütfen çözüm üretin kafayı yiyecem aldıgım hata resimde göründügü gibidir lütfen bir el atın şu hataya çözüm üretin. :S

0

20.2.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

refguha1903 dedi ki;
    admin bizim sorunumuzuda çözümlesen çok makbule geçersin 3 gündür bu hatayı alıyorum hem foruma hem joygame ticket atmama ragmen çözüm bulamadım joygame destek silip tekrar yükleyiniz dedi oyunu silip tekrar yükledim yine aynı sorunu almaya devam ediyorum lütfen çözüm üretin kafayı yiyecem aldıgım hata resimde göründügü gibidir lütfen bir el atın şu hataya çözüm üretin. :S

Refugha, çözüm için yapımcı stüdyo ile çalışmalar devam etmektedir. Eğer tekrar yüklemek işe yaramadıysa şu an için yeni bir çözüm ne yazık ki sunamıyoruz en kısa sürede çözmeye çalışacağız.

0

20.2.2015

Link kopyalandı.
  • refguha1903
    Konu: 1 Yanıt: 5
    61 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

peki ilginiz için teşekkür ederim.sorunun çözümünü dört gözle bekliyorum iyi çalışmalar dilerim.

0

20.2.2015

Link kopyalandı.