ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Yama Sonrası Süresi Doldu Hatası

• muratcakazripp
    Konu: 7 Yanıt: 14
    139 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Çarımda ne var ne yok hepsi silinmiş bunların içinde daha önceden alınmış itemlerim ve altınla aldıgım eşyalarda bulunmaktadır. Bir çöp dahil kalmadı hesabımda!. O kadar emek veriyoruz, çabalıyoruz sizin şu yaptığıza bakın. Hesabımdan tüm silinen itemleri geri istiyorum JoyGame ekibi.

Joypara çevrim geçmişimi kontrol ederseniz 300 tl yi aşkın ödemem bulunmaktadır.

0

4.3.2015

Link kopyalandı.
  • Vikare
    Konu: 71 Yanıt: 291
    1715 JFP
    Topluluk Yöneticisi
    Kazanılan Rozetler

muratcakazripp dedi ki;
    Çarımda ne var ne yok hepsi silinmiş bunların içinde daha önceden alınmış itemlerim ve altınla aldıgım eşyalarda bulunmaktadır. Bir çöp dahil kalmadı hesabımda!. O kadar emek veriyoruz, çabalıyoruz sizin şu yaptığıza bakın. Hesabımdan tüm silinen itemleri geri istiyorum JoyGame ekibi.

Joypara çevrim geçmişimi kontrol ederseniz 300 tl yi aşkın ödemem bulunmaktadır.

Merhaba murat, geçtiğimiz hafta içerisinde Rish hatası konusunda uygulamalarımız olacağını forumda bazı konularda belirtmiştim. Senin de dün belirttiğin gibi ( http://www.joygame.com/forum/rip-final-bullet/konu/forum-yetkilileri-lutfen-ilgilenin/3ff514c2-bef0-4559-bc87-beea612dc8a0 ) Rish hatasından faydalanan hesaplardaki eşyalar temizlendi. Geçen çarşambadan beri hatadan faydalanmadan yatırdığınız tüm RISH'ler ise hesaplarınıza geri yüklendi.

0

4.3.2015

Link kopyalandı.
  • newjersey1907
    Konu: 10 Yanıt: 43
    394 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE......

0

4.3.2015

Link kopyalandı.