ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Turnuva oyuncuları

• Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

ben bağıra bağıra bu adamların bizim sw lerde ne işi var kendilerine özel odalarda hazırlasınlar böyle adaletsizlik oluyor dedim hem buaradn hem facebook hem twitter sayfasından ama dinleyen kim

0

2.12.2014

Link kopyalandı.
  • ArifAKB
    Konu: 2 Yanıt: 17
    80 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Yetenek konusu hakkında pek bilgim yok ama onlara ayrı silah ekipman v.b vermediklerini biliyorum, Ölü taklidi yeteneğide var onlarda onu bende çözemedim işte

0

2.12.2014

Link kopyalandı.
  • Giwu
    Konu: 15 Yanıt: 53
    339 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

ArifAKB dedi ki;
    Yetenek konusu hakkında pek bilgim yok ama onlara ayrı silah ekipman v.b vermediklerini biliyorum, Ölü taklidi yeteneğide var onlarda onu bende çözemedim işte

Silah'ı da farklı verselerdi keşke ne kaldı ki zaten :) Ekipmandan kastın ne ? Onlara rish verildi ve istediklerini alıyolar kardeşim bu kadar basit ya.

0

2.12.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

ArifAKB dedi ki;
    Turnuva oyuncularında ayrı bi ekipman yada bi farklılık yok. Antremanlar için onlara ayrıcalıkda tanımadılar fark şu'ki onlar görevleri yaparak korumalıklarını v.b arttırdılar daha öncedende oyunda olduklarından altınlarını kastılar aralarında 400 altını olanda var 700 altını olanda var silahları v.b bizimkilerden farklı değil sadece geliştirmişler anlıycağınız ayrıcalık yok sadece geliştirip görevlerini yapıyolar yoksa oyunda bende çok karşılaştım kafaya sıkınca pek bişey kalmıyo geriye. :|

Hayır kardeşim. o adamların turnuvası var, görevlerle, upgradelerle uğraşmasınlar diye hepsi hazır account'da verildi yoksa kolay mı öyle cart diye silah maxlamak. 4 kere 7'şer kit toplayıp 2'ye basmaya calıstım da geçmedi hala silah 

0

2.12.2014

Link kopyalandı.
  • Giwu
    Konu: 15 Yanıt: 53
    339 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Sirat0 dedi ki;
    ArifAKB dedi ki;
    Turnuva oyuncularında ayrı bi ekipman yada bi farklılık yok. Antremanlar için onlara ayrıcalıkda tanımadılar fark şu'ki onlar görevleri yaparak korumalıklarını v.b arttırdılar daha öncedende oyunda olduklarından altınlarını kastılar aralarında 400 altını olanda var 700 altını olanda var silahları v.b bizimkilerden farklı değil sadece geliştirmişler anlıycağınız ayrıcalık yok sadece geliştirip görevlerini yapıyolar yoksa oyunda bende çok karşılaştım kafaya sıkınca pek bişey kalmıyo geriye. :|

Hayır kardeşim. o adamların turnuvası var, görevlerle, upgradelerle uğraşmasınlar diye hepsi hazır account'da verildi yoksa kolay mı öyle cart diye silah maxlamak. 4 kere 7'şer kit toplayıp 2'ye basmaya calıstım da geçmedi hala silah 

O nasıl laf öyle ya hepsi hazır accountlarla falan belki adam accountu açıp ismini kendisi yapmıştır :D

0

2.12.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Giwu dedi ki;
    Sirat0 dedi ki;
    ArifAKB dedi ki;

O nasıl laf öyle ya hepsi hazır accountlarla falan belki adam accountu açıp ismini kendisi yapmıştır :D

Kendileri söyledi yayınlarda accountlar bize hazır olarak verildi diye. Geleceği parlak mükemmel turnuva oyuncularımzın o hesaplara gösterdiği en büyük çaba, isimlerini yazmak oldu. Eh bu kadarını da yapmalılar sanırım.

0

2.12.2014

Link kopyalandı.
  • hsngokhn
    Konu: 2 Yanıt: 7
    41 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Arkadslar suan o admların aldıkları kullandıkları malzemelr dukkanda satılmıyor, yanı satılsa yada alma sansımız olsa kımse o admlara bısı soyleyemez para bas sende al ;) ama olay su  dukkanda  bu ozellıkler yok satılmıyorda eeee burdakı ınsanların gunahı nee ??? neden bızım kd mız bu arakadslar turnuvaya hazırlancak dıye dusuyor , tamam hazırlansın oynasınlar ozaman  dukkana bısıler koyunda mıllet knedını oyunlarda savunabılsın  Adalet olsun yada alın oyuncularınızı acın bı sunucu oynatın gelıstırın..!      ( EN ONEMLISIDE  O ARKADSLARA DURUMU SOYLEYINCE KUFUR YIYORUZ  ;) KONU BASLIGINDA GORUDUGUNUZ GIBI !! )

0

2.12.2014

Link kopyalandı.
  • anlaw1453
    Konu: 0 Yanıt: 3
    21 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

benım ıcın fark etmez prof olan alır macı

0

2.12.2014

Link kopyalandı.