ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Turnuva oyuncuları

• ArifAKB
    Konu: 2 Yanıt: 17
    80 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Renkli isimler turnuvaya katılacakları için turnuvadan sonra kaldırılacak, 2.Beta açılmadan önce kasıyolardı 2 gün boyunca canlı yayında izledim takımlar halinde saatlerce kastılar kendim şahit oldum, Bayan karakter konusuna gelince o konuda ayrıcalık zaten tanınmalı çünkü 1 bayan takımı var turnuvaya katılacak olan onlarında karakterleri erkek olucak değil zaten açık betada bayan karakter herkez alabilecek, Maksimum silah diye bi olayda yok geliştirdiler kendileri witsy v.b hepsini twitchden canlı şekilde izledim kendim şahit oldum

1

2.12.2014

Link kopyalandı.
  • hsngokhn
    Konu: 2 Yanıt: 7
    41 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

ArifAKB dedi ki;
    Renkli isimler turnuvaya katılacakları için turnuvadan sonra kaldırılacak, 2.Beta açılmadan önce kasıyolardı 2 gün boyunca canlı yayında izledim takımlar halinde saatlerce kastılar kendim şahit oldum, Bayan karakter konusuna gelince o konuda ayrıcalık zaten tanınmalı çünkü 1 bayan takımı var turnuvaya katılacak olan onlarında karakterleri erkek olucak değil zaten açık betada bayan karakter herkez alabilecek, Maksimum silah diye bi olayda yok geliştirdiler kendileri witsy v.b hepsini twitchden canlı şekilde izledim kendim şahit oldum 

Neyı savunuyorsun anlamadım  adamlar  full + fulll  pekı ya sen

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Bana da 500 tane kit verseler ben de basarım bilmem anlatabildim mi? Lütfen şu adamları savunmayın. Neresinden bakarsan bak bu adamlara böyle bir öncelik verilmesinin kabul edilebilir hiçbir yanı yok.

0

3.12.2014

Link kopyalandı.