ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Turnuva oyuncuları

• hsngokhn
    Konu: 2 Yanıt: 7
    41 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

" />Turnuva oyuncalırını odalarda ıstemıyoruz. ekıpmanları ve sılah guclerı nedenı ıle  hem adaletsız hemde terbıyesızler . ya onlara ozel oda acın yata ekıpmanlarını cıkarın .

0

1.12.2014

Link kopyalandı.
  • Swarty07
    Konu: 4 Yanıt: 13
    79 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Hergün en az 2 kere bu konuyu uplayacağım yetkililerimiz bu işi çözesiye kadar ;).Ayrıca çoğunun kdası turnuva oyuncusu için yetersiz Joygame yine konuşturuyor noobluğunu

0

1.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Aynen katılıyorum turnuva oyuncuları için ayrı odalar istiyoruz.

0

1.12.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Aynen çok hazırlanmak istiyorlarsa herkes gibi 1-2sv silah ve daha az armorla bunu başarabilirler :) hem eminim öyle oynasalar daha iyi geliştirirler kendilerini. UP!

0

1.12.2014

Link kopyalandı.
  • Swarty07
    Konu: 4 Yanıt: 13
    79 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Hayır şunu da anlamış değilim.Turnuva oyuncususun madem çok iyi oyuncusun (hadi öyle kabul ediyorum) neden silahları max zırhları maxlıyorsun yada maxlattırıyorsun veyahutta bu olaydan şikayetçi olmuyorsun.İşine geliyor gelmiyor değilde düpedüz haysiyetsizlik başka bi açıklaması yok.Madem bu kadar iyisin bilader eşit şartlarda savaşırız saçmalığın üstüne saçmalık başka hiçbir şey değil Joygame'nin yapacağı iş anca bu kadar olur bebelere çalışıyorlar sadece.

0

1.12.2014

Link kopyalandı.
  • ArifAKB
    Konu: 2 Yanıt: 17
    80 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Turnuva oyuncularında ayrı bi ekipman yada bi farklılık yok. Antremanlar için onlara ayrıcalıkda tanımadılar fark şu'ki onlar görevleri yaparak korumalıklarını v.b arttırdılar daha öncedende oyunda olduklarından altınlarını kastılar aralarında 400 altını olanda var 700 altını olanda var silahları v.b bizimkilerden farklı değil sadece geliştirmişler anlıycağınız ayrıcalık yok sadece geliştirip görevlerini yapıyolar yoksa oyunda bende çok karşılaştım kafaya sıkınca pek bişey kalmıyo geriye. :|

0

1.12.2014

Link kopyalandı.
  • AhmetVURAL
    Konu: 4 Yanıt: 26
    145 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

GameX de görücez marifetlerini :P

0

2.12.2014

Link kopyalandı.
  • Giwu
    Konu: 15 Yanıt: 53
    339 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

ArifAKB dedi ki;
    Turnuva oyuncularında ayrı bi ekipman yada bi farklılık yok. Antremanlar için onlara ayrıcalıkda tanımadılar fark şu'ki onlar görevleri yaparak korumalıklarını v.b arttırdılar daha öncedende oyunda olduklarından altınlarını kastılar aralarında 400 altını olanda var 700 altını olanda var silahları v.b bizimkilerden farklı değil sadece geliştirmişler anlıycağınız ayrıcalık yok sadece geliştirip görevlerini yapıyolar yoksa oyunda bende çok karşılaştım kafaya sıkınca pek bişey kalmıyo geriye. :|

Burda da şunu örnek vereyim sana benim rütbem çoğundan yüksek bende olmayan yetenek onlarda var :)

0

2.12.2014

Link kopyalandı.