ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

"Şüphe İyidir; Zihni Açar"

• Balabanturk
    Konu: 7 Yanıt: 38
    202 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Selamün Aleyküm, herkese iyi günler.
    İLK NOT: KONUDAKİ RESİMDE BULUNAN HESAP SAHİBİNİ ŞİKAYET ETMİYORUM, KESİNLİKLE ! O ARKADAŞ ÜZERİNDEN ANLATIM YAPIYORUM LÜTFEN !

Ben burada şu rütbe sistemini ve bir arkadaş üzerinden şüphelerimi yazmak istedim.
    Bu arkadaş kimse beni yanlış anlamasın sadece o değil RİP Final Bullet oyununda bu arakadaş gibi oyun bilgilerine sahip, bir kaç arkadaş daha var.
    Oyunda illegal kasıldığı hakkında söylentiler var. Bu tarz hesap bilgilerine sahip kullanıcılarda bu söylentilerin gerçekliğini aratmıyor.Bu konu hakkında şüphelerimi yazıyorum demiştim, şikayet ediyorum demedim lütfen !
    Bu yazıdan sonra bana ister dost iste düşman olun, ben burda birilerini suçlamak değil, oyunun bekasını sağlamak için birşeyler yazıyorum veya yazdım.
    Bazı arkadaşlar, "İnsanın Başına ya Meraktan ya bilmem neyden" gelir sözünü söyleyebilirler, bu onların düşüncesidir saygı duyarım. Ama o arkadaşlarda unutmasınlar ki: Merakı olmayan DÜŞÜNEMEZ !
    (BAZI Yöneticilerden istirhamım: Lütfen ve lütfen konuyu kaptmayınız.Bu forum oyun içinse, yazdıklarımda oyun içindir argo veya hakaret yoktur. Amaçlar birbirleriyle çatışırsa sistem ÇÖKER)
    Neyse meseleye geçelim:

Hacı, Benim hesabın tecrübe puanı(tp) yönünden önemli bilgileri:
    Öldürme: 26 bin
    Ölme:17 bin
    Asist: 11 bin
    Daha Rütbem 3 Kazık Olmadı.
    Genellikle Gümrük Kasarım ve oyunun bütün modlarınıda gayet iyi bilirim.
    VE EN ÖNEMLİSİ BU OYUNDA AĞIRLIKLI OLARAK ÖLDÜRDÜĞÜN ADAM SAYISINA ORANLA TP VERİYOR. BÖLÜMLERİN VE MODLARIN TP YE ETKİSİ GÖZLE GÖRÜLMEYECEK KADAR AZ..
    Resimdeki Arkadaşın 11k öldürmesi var ve 3 kazık 2 çizgi olmuş. Bu nedir ?
    Şaşılacak diğer bir durum. Hadi, full taş köy BY modu kasıyorsun diyelim;
    -Taş çatlasa hadi 9 Raund olsa vuracağın adam sayısı kaç biliyormusun ?
    Cevap: 40-50 (TAŞ ÇATLASA !)(MİLYONDA BİR !)
    40-50 adam bile vursan BY modunda(ki imkansız denecek kadar fazla bir sayı o mod için) ve yine TAŞ ÇATLASIN sana gelecek; 800 TP.
    1-40-50 adam vurduğun halde o öldürme sayısı çok az
    2-40-50 adamı  vuramıyorsan TP çok az geleceğinden... O rütbe nedir ?(Sadece Soruyorum)
    Milletin şüphelenmesi normal,
    Milletin şüphelenMEMESİ ANORMAL,
    BENCE...

Arkadaşlar, sizlerde bu konu hakkındaki değerli düşüncelerinizi, yorumlarınızı bizler ile paylaşırsanız müteşekkir oluruz...
    (İllegal işler işler işler... BAZI yerlde sakıncalı bir durum bence.)
    Teşekkürler...

0

23.12.2014

Link kopyalandı.
  • ondokuz3123
    Konu: 1 Yanıt: 11
    46 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Kolay gelsin ... Konun güzel ve forumda ilk defa doğru konusan insan gördüm öncelikle Teşekkürler. Resimdeki adamla hep denk gelirim ve sana şöyle bir bilgi vereyim bomba kurmada 9rde galibiya alip 3 adam vursam bile 300 tp geliyor ortalama 10 adam vursa 500 tl kesin... Ve resimdeki adam sabit oyunculari ile kasiyor... yalan olmasin da nickleri jukky pukky ve kendisi sabit 3 u aynı takımdalar... oyuna girdigim zamanlar hic sifreli odada gormedim... Adamlar seri seri cok guzel kasiyor bence tebrik edilmesi lazim sikayet degil... Oyunda fake yapan cok belli... ama yapani yalayan cokk ismide ap acik belli IHTIYAR denilen mahlukat emek hirsizin önde geleni bence sana zahmet bide onu takip et !!

0

23.12.2014

Link kopyalandı.
  • Balabanturk
    202 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

ondokuz3123;
    İlgin ve düşüncelerin için teşekkürler.
    Şunu belirtmek isterim ki amacım bu oyuncuyu şikayet etmek değil, yukarıda da bunu belirttiğimi görüyorum. Yukarıda yazılanlar bir şikayet değil;
    Şüphelerimden oluşmuş bir yazıdır.
    Resimdeki oyuncudan özür dilerim yanlış anlaşılmasını istemem. Amacım;
    oyunda llegal işler yapanları sizlerinde yardımı ile ortaya çıkarmaktır.

0

23.12.2014

Link kopyalandı.
  • newjersey1907
    Konu: 10 Yanıt: 43
    394 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

Balaban kardeşim haklısın ben olsam bende şüphelenirim. Ama ondokuz3123 nickli kardeşimizin de dediği gibi , Jukky,Pukky ve  beni aynı odada  sık sık görebilirsiniz. Oynadığımız map genellikle Taş Köy ' dür. Biz bi odaya en az 4 ya da 5 kişi girip seri seri kasıyoruz. sende bizimle takılmak istersen buyur gel. zaten oyunda düşmanımızın oldugu kadar sevenimizde çok

178.20.231.11:3000  bekleriz kardeşim ben Qukky

0

23.12.2014

Link kopyalandı.
  • HunTurk
    Konu: 23 Yanıt: 100
    638 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar güzel bir konu..

geçenlerde aynısını bende demiştim..

öldürme ve oynanan oyun sayısına bakılırsa da oyun başı ortalama 15 gibi bir öldürme sayısı var..

ancak gümrükde hele de 300 öldürme oynuyorsan benim gibi öldürme sayın çok, oyun sayın az oluyor..

yani bu oyunda öldürme sayından çok oyun sayın tp'yi etkiliyor

0

23.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Bu adamlarda benm senin gibi gümrük arsenal vs 300 kill oyunlar kassalardır zaten öldürme sayısı çok fazla olurdur . Ben de görüyorum bazı oyunlarda bu arkadaşları hatta klanda yer var mı diye de sormuştum :D Odaları kilitleyip yapsalardı şöyle ve ya böyle o illegal olurdu ama şu durumda illegallik söz konusu değil

0

23.12.2014

Link kopyalandı.
  • Balabanturk
    202 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Yorum yapıp değerli düşüncelerinizi bizlerle paylaşan tüm arkadaşlara can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.

newjersey1907 arkadaşımıza da anlayışından dolayı ayrıca teşekkür ederim.
    Şüphe olayı sizlerin değerli yorumlarıyla ortadan kalkmış bulunuyor.
    Herkese iyi oyunlar dilerim.
    Teşekkürler...

0

24.12.2014

Link kopyalandı.