ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Risk alıyorum beyler toplanın!

• mmth26
    Konu: 2 Yanıt: 13
    59 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

dert etme dostum en kötü 1 hafta  forumdan uzaklaştırılırsın hardcore bi ban geleceğini sanmıyorum :D

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Facebook üzerinden  Gerekli duyuruyu yaptıklarını düşünüyorum.Bu hafta içeresinde açılacağını söylemişler.Ve siz haftanın ilk gününden  sabırsızlıkla  oyunun açılmasını bekliyorsunuz.Biraz sabırlı olmanızı diliyorum.Küfür ve hakaret içeren laflar ederekten hiç bir yere varamayız arkadaşlar.

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • PushIT
    Konu: 7 Yanıt: 77
    307 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Usta bence düşüncen yalnız nerden biliyorsun adminlerin keyfinden cevap vermediklerini ? oyunu  hatalarını düzeltmek için alt yapı hazırlıyorlardır belki ekiple birlikte belki   işlerini bitirip  önemli işlerini hallediyorlardır ben senin dediğine katılmıyorum bence düşüncen ön yargılı bi kez daha seni   düşünmeye davet ederim :)

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Oyunu kapalı tutmaları konusunda birşey söylemek doğru olmaz sonuçta oyun betada ve düzelmesi gereken hatalar var. Benim asıl derdim kimsenin bu foruma ilgilenmiyor oluşu...

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • PushIT
    Konu: 7 Yanıt: 77
    307 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Sirat0 kardeşim bence formlada ilgileniyorlar çünkü  böyle bi  oyun kurdukları zaman kapalı beta bitti açık betaya geçecekleri zaman bütün sorunları göz önünde bulundururlar

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • TheCal
    Konu: 4 Yanıt: 40
    187 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Hiçbirşeyden haberi olmayan boş insan sürüsü gibi davranmayı kesin. OG olmak sandığınız kadar kolay bir iş değil. Ben bu şirketin Mstar oyununda moderatörlük yapıyorum. Ve OG'lerin ne kadar yorucu bir iş yaptığını ve ne kadar zaman ayırdıklarını ne şartlar altında durduklarını kendim şahit oluyorum. Yani demem o ki o gereksiz çenelerinizi biraz kapatıp oyunun açılmasını bekleyin. Oyun açıldıktan sonra yok burada hata var yok şurada hata var diye sitem etmeyin diye uğraşıyorlar sizlerin ise yaptığına bak. Ayıp. Ve not olarak OG'ler foruma bakıp her konuya cevap vermek zorunda değiller.

0

26.11.2014

Link kopyalandı.
  • Swarty07
    Konu: 4 Yanıt: 13
    79 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Arkadaşlar " Açık beta şu zaman açılacaktır " demesi zor değil.Hem biz hem onlar açısından gerekli bir uyarıydı geç de olsa yapıldı.Yaptığım işten de gram pişman değilim bir adım dahi geri gitmem de bu konuda.Cezamı aldım geri geldim

0

27.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Swarty07 dedi ki;
    Arkadaşlar " Açık beta şu zaman açılacaktır " demesi zor değil.Hem biz hem onlar açısından gerekli bir uyarıydı geç de olsa yapıldı.Yaptığım işten de gram pişman değilim bir adım dahi geri gitmem de bu konuda.Cezamı aldım geri geldim

ceza mı aldın? haberim yokdu vallahi kardo bileydim sigara, temiz don ne gerekirse bilion  ^_^

0

27.11.2014

Link kopyalandı.