ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Risk alıyorum beyler toplanın!

• Swarty07
    Konu: 4 Yanıt: 13
    79 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Sevgili medaratör yada bozuntuları öncelikle Allah cümlenizin belasını versin.Bakıyorum da 1.5 gündür burda R.I.P. sevdalıları sizlerden veya daha yetkili kişilerden oyunun ne zaman açılacağını sormaktalar ancak siz kıçınızı kaldıramadığınız için bu adamlar burda sürünmekteler.Bu kadar kötü seviyeli bir yazıyı yazma amacıma da gelecek olursak iki temel sebebi mevcut;1-Bu kadar rezilliği hiçbir oyunda yaşamadım, yaşamak da istemezdim ancak 2 günlük sınav tatilimin içine itina ile sıçtığınız için tebrikler!2-O kıçınızı kaldıramayıp gelemediğiniz bu foruma bu kadar seviyesiz birini banlamaya geleceğinizi umarak(!) diğer arkadaşlarıma cevap vereceğinizi sanıyorum.Canınız cehenneme, iyi günler

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Risk budur. Yani haklısın dostum biz adamlara gelin 7/24 foruma göz kulak olun demiyoruz ki... arada sırada da olsa girip, sorunu olanlara yardım etseler kafi.. evet oyun yeni belki forumla ilgilenecek birilerini bulalamışlardır  ancak forumda sürekli aktif olan kişiler var onlarla bari iletişime geçilebilse onlar forumdakilere yardımcı olur en azından. admin yapsın veya maaş bağlasın demiyorum ama hiç olmazsa aktif olan oyunculardan birini seçip buraları boş bırakmayabilrilerdi.

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

haklısın kardeşim bir oyun yapıyorlar ne forumla ne facebooktaki sayfayla ilgilenen var yazık 

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Swarty07
    Konu: 4 Yanıt: 13
    79 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

HEPSİ SİZİN İÇİN BEYLER BENİ HATIRLAYIN BİŞEY OLURSA SİZİ SEVİYORUM

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Swarty07 dedi ki;
    HEPSİ SİZİN İÇİN BEYLER BENİ HATIRLAYIN BİŞEY OLURSA SİZİ SEVİYORUM

Dur ağlatıcaksın şimdi :,(

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

birimiz hepimiz hepimizi birimiz için gibi bir şey oldu :D

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • enerqized1
    Konu: 2 Yanıt: 7
    41 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Adamların çokta umrunda bu konuştuklarınız.Seni banlamaya bile tenezzül etmezler.Şu foruma girip iki kelime etmeyen ekipten ne bekliyorsunuz ki? Hayatınıza ripten önce nasılsa devam edin.Buraya takılıp kalmayın gençler.Joygame bu alışın böyle şeylere.Henüz para vermediniz oyuna kimse gelipte ilgilenmez.Oyun açılsın parayı veren düdüğü çalar.Bunu hep söylerim Joygame için.Anlayan anladı ;)

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Rushxumut
    Konu: 5 Yanıt: 57
    227 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Merak etme yanlış bişy yapmıyon tamda onların istediğiğ gibi birşey millet meraktan çıldırsınki iyice oyuna bağlansınlar :)

0

25.11.2014

Link kopyalandı.