Facebook üzerinden Gerekli duyuruyu yaptıklarını düşünüyorum.Bu hafta içeresinde açılacağını söylemişler.Ve siz haftanın ilk gününden sabırsızlıkla oyunun açılmasını bekliyorsunuz.Biraz sabırlı olmanızı diliyorum.Küfür ve hakaret içeren laflar ederekten hiç bir yere varamayız arkadaşlar.
Usta bence düşüncen yalnız nerden biliyorsun adminlerin keyfinden cevap vermediklerini ? oyunu hatalarını düzeltmek için alt yapı hazırlıyorlardır belki ekiple birlikte belki işlerini bitirip önemli işlerini hallediyorlardır ben senin dediğine katılmıyorum bence düşüncen ön yargılı bi kez daha seni düşünmeye davet ederim :)
Hiçbirşeyden haberi olmayan boş insan sürüsü gibi davranmayı kesin. OG olmak sandığınız kadar kolay bir iş değil. Ben bu şirketin Mstar oyununda moderatörlük yapıyorum. Ve OG'lerin ne kadar yorucu bir iş yaptığını ve ne kadar zaman ayırdıklarını ne şartlar altında durduklarını kendim şahit oluyorum. Yani demem o ki o gereksiz çenelerinizi biraz kapatıp oyunun açılmasını bekleyin. Oyun açıldıktan sonra yok burada hata var yok şurada hata var diye sitem etmeyin diye uğraşıyorlar sizlerin ise yaptığına bak. Ayıp. Ve not olarak OG'ler foruma bakıp her konuya cevap vermek zorunda değiller.
Swarty07 dedi ki;
Arkadaşlar " Açık beta şu zaman açılacaktır " demesi zor değil.Hem biz hem onlar açısından gerekli bir uyarıydı geç de olsa yapıldı.Yaptığım işten de gram pişman değilim bir adım dahi geri gitmem de bu konuda.Cezamı aldım geri geldim
ceza mı aldın? haberim yokdu vallahi kardo bileydim sigara, temiz don ne gerekirse bilion ^_^