Sevgili medaratör yada bozuntuları öncelikle Allah cümlenizin belasını versin.Bakıyorum da 1.5 gündür burda R.I.P. sevdalıları sizlerden veya daha yetkili kişilerden oyunun ne zaman açılacağını sormaktalar ancak siz kıçınızı kaldıramadığınız için bu adamlar burda sürünmekteler.Bu kadar kötü seviyeli bir yazıyı yazma amacıma da gelecek olursak iki temel sebebi mevcut;1-Bu kadar rezilliği hiçbir oyunda yaşamadım, yaşamak da istemezdim ancak 2 günlük sınav tatilimin içine itina ile sıçtığınız için tebrikler!2-O kıçınızı kaldıramayıp gelemediğiniz bu foruma bu kadar seviyesiz birini banlamaya geleceğinizi umarak(!) diğer arkadaşlarıma cevap vereceğinizi sanıyorum.Canınız cehenneme, iyi günler
Risk budur. Yani haklısın dostum biz adamlara gelin 7/24 foruma göz kulak olun demiyoruz ki... arada sırada da olsa girip, sorunu olanlara yardım etseler kafi.. evet oyun yeni belki forumla ilgilenecek birilerini bulalamışlardır ancak forumda sürekli aktif olan kişiler var onlarla bari iletişime geçilebilse onlar forumdakilere yardımcı olur en azından. admin yapsın veya maaş bağlasın demiyorum ama hiç olmazsa aktif olan oyunculardan birini seçip buraları boş bırakmayabilrilerdi.
Adamların çokta umrunda bu konuştuklarınız.Seni banlamaya bile tenezzül etmezler.Şu foruma girip iki kelime etmeyen ekipten ne bekliyorsunuz ki? Hayatınıza ripten önce nasılsa devam edin.Buraya takılıp kalmayın gençler.Joygame bu alışın böyle şeylere.Henüz para vermediniz oyuna kimse gelipte ilgilenmez.Oyun açılsın parayı veren düdüğü çalar.Bunu hep söylerim Joygame için.Anlayan anladı ;)