ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyunun bana göre sorunları!!!!

• DarkC00L35
    Konu: 1 Yanıt: 9
    37 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Oyunun bir çok hatası var düzeltilirse güzel bir oyun olabilir.Bana göre oyunun sorunları şunlar:
    -Sniperda zoom hassasiyetinin tamamen değiştirilmesi gerekiyor bence 2. zoom açıldığında hassasiyet tavan yapıyor kontrolü zor oluyor.
    -Yerden mermi sekip yukarı gidiyor bunun olmaması gerekiyor bence oyunun ilk gününden biri duvarları tarıyolar oyuncular.Sürekli duvardan seken mermi ile ölüyorum.Saklandığım yerin çaprazından sıkıp öldürüyolar. 
    -Takım oyunu oynayan oyuncuların en önemli şeyi ses kasmaktır fakat ben şuana kadar öyle bişey duyamadım baseden baseye bomba atılıyor ve sesi herkes duyuyor,Ekran bile sarsılıyor bazen.
    -Lag tan problemini biliyorsunuz zaten onunlan ilgili birşey yazmama gerek yok.
    -Size bir oyun ismi söyliyeceğim bana göre fps oyunların en normal oynanabilirliği onda şuana kadar gördüğüm kadarıylan BlackSHot bu oyuna bakarak bazı şeyleri bir nevi düzeltebilirisiniz.AWP kullanımı onun gibi olsa bile yeter bence.
     En başta belirttiğim gibi hatalar giderlirse güzel bir oyun olacağı kesin başarılar dilerim

0

26.11.2014

Link kopyalandı.
  • PushIT
    Konu: 7 Yanıt: 77
    307 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

iyi tespit  oyun bunları düzeltir.
    UP

0

26.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Kardeş herkes sürekli sürekli aynı şeyleri paylaşıyor bu iyi bir şey ancak haksız olduğunuz noktalar var!

1- zoom hassasiyetini ayarlayabiliyorsunuz.
    2- merminin duvardan sekmesi bir bug değil, oyunun bize sunduğu bir özelliktir. Sıktığında çapraza gidiyor böylelikle pusan rakibi görmden vurabiliyorsunuz.
    3- Ses olayına ben de dikkat ettim ve diğer fps oyunlarına nazaran bunda ses kasmak imkansız. Rip hız oyunu eğer sen 5'e 5 iken shifte basıp ses kasmaya kalkarsan anında ölürsün belki 1-1 veya 2-2 durumlarda kullanılabilir.
    4- oyun kapalı betadaydı lag vb sorunlar olması gayet normal ve sorunu hallledeceklerinden hiç şüphem yok.

0

26.11.2014

Link kopyalandı.
  • DarkC00L35
    Konu: 1 Yanıt: 9
    37 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Sirat0 dedi ki;
    Kardeş herkes sürekli sürekli aynı şeyleri paylaşıyor bu iyi bir şey ancak haksız olduğunuz noktalar var!

1- zoom hassasiyetini ayarlayabiliyorsunuz.
    2- merminin duvardan sekmesi bir bug değil, oyunun bize sunduğu bir özelliktir. Sıktığında çapraza gidiyor böylelikle pusan rakibi görmden vurabiliyorsunuz.
    3- Ses olayına ben de dikkat ettim ve diğer fps oyunlarına nazaran bunda ses kasmak imkansız. Rip hız oyunu eğer sen 5'e 5 iken shifte basıp ses kasmaya kalkarsan anında ölürsün belki 1-1 veya 2-2 durumlarda kullanılabilir.
    4- oyun kapalı betadaydı lag vb sorunlar olması gayet normal ve sorunu hallledeceklerinden hiç şüphem yok.

Ben 2. zoomdan bağsediyorum...
    Duvardan vurmak iyi bişey diyorsun pusanı vurmak ben şuana kadar gördüğüm duvarı taraya taraya geliyolar saçma bi özellik seven kişiler adamı karşısında görüp vuramayanlar için güzel bir seçenek olmuş :) Bu seçenek senin için iyi birşey gibime geldi.
    Ses konusuna gelince 1 metre yakınımındaki adamn sesini zor duyuyorum.Shift bastıgımda gelen adamın sesinden çok kendi çıkarttıgım ses daha ağır basıyor.Lag sorunu düzeltilir önemli olan oyunun düzgün bir şekilde oynanabilirliği olması zaten.Verdiğim oyun ismini bi araştır Blackshot bu oyunu getirseler türkiyeye emin ol diğer fps oyunlarına bin basar.Ben awp kullanıyorum onun için özelliklen awp için olan sorunları dile getirdim hassasiyetin daha düzgün olması gerekirdi ayarlamalarda bi sıkıntı var gibime geldi.

0

26.11.2014

Link kopyalandı.