ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyunu oynanmadan önce yapılması gerekenler! (Hataların Önüne Geçin.)

• hysozero
    Konu: 2 Yanıt: 5
    35 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Merhaba arkadaşlar,

Henüz açılması 2 saat olan oyunda bir çok arkadaş hata alıp ne yazık ki forumu boş konularla yorma aşamasında. Öncelikle şunu söylemek istiyorum, aldığınız hataları önce kendiniz yapmaya çalışlın nasıl mı?

Oyun içi değilde örneğin Pyhsx hatası, oyun kurulurken otamatikmen kurulum yöneticisi directx ve Visual C++ dosyalarını yüklemektedir. Fakat torrnet'ten indiren arkadaşların bazılarında bunlar yüklenmiyor olabilir.

Öncelikle bir oyunu açabilmeniz için bazı programların bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir. Aşağıdaki resimde seçilmiş olan programları lütfen denetim masanıza girerek kontrol ediniz.

Bilgisayarınızda NetFramework 4.5 ve üstü aynı zamanda Micrasoft Visual C++ 2005 ve üstü programlarının yüklü olduğuna dikkat edin. 

Dahat sonra ekran kartınızın güncel olduğundan kesinlikle emin olun, eğer güncel değilse oyunlarda kasma hatta açmama gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Bunların hepsi normal ve eksiksiz ama genede bazı hatalar alıyorsanız. Bilgisayarınızda varsa kurulu olan virüs programını oyun kurulurken kapatmayı unutmayın. Bazı dosyalarını silmiş yada erişimini kısıtlamış olabilir. Bunun önüne geçebilmeniz için programdan oyuna ya izin vermeniz gerekmektedir. Yada oyuna girceğiniz vakitler virüs programlarınızı devre dışı bırakmanız gerekmektedir. 

Aşağıdaki Linklerden programların kurulumlarına ulaşabilirsiniz;

DirectX : Tıkla İndir.
    Visual C++ 2008 : Tıkla İndir. 
    .NetFrameork 4.5 : Tıkla İndir.
    DriverScanner 2014 : Tıkla İndir. 

Not: DriverScanner programı bilgisayarınızı tarayarak eski olan sürücüleriniz mevcutsa size göstermektedir. Ekran kartı yüklemesini bilmeyen arkadaşlar için bu programı kurarak. içerisinde key listesinin olduğu .txt dosyasındaki en başındaki serial key ile programı kayıt ettirerek sadece ekran kartını güncelleyebilirler. Diğer sürücüleri güncellemeyin biri hata verirse bilgisayarınız sorun çıkarabilir.

rip
    0

20.11.2014

Link kopyalandı.