Sabah giriyorum tek kanal açık . öğlen bir bakınıyorum aynı . sadece akşam belirli saatlerde kanal 1 ve 2 açık . Odalarda sıkça gördüğüm belirli kişiler klanlar artık yok ortalarda girmiyorlar .
1-Yönetim oyunla 1 gram ilgilenmeyip oyuncu taleplerini ciddiye almıyor
2-Klan sunucularını ya bilerek açmıyorsunuz ya da kim uğraşacak deyip sallıyorsunuz
3-Bir fps oyunu 4 harita ile yürümez . Bu her mod için geçerli artık insanlar aynı haritaları oynamaktan sıkıldı
Sanırım şuan oyunu oynayan sadece SuddenAttack'ı oynamış oyuncular.Önemli olan harita veya oyuncu fazla yada az olması değil.Önemli olan oynadığın haritayı iyice oynayıp kavraman.Oyuncu konusuna gelirsek,bence böyle iyi durumda az olsun kaliteli oyuncu kitlesi olsun.Oyun Kapalı betada 8-9 sunucu doluyordu fakat hepsi çoluk çocuk böyle daha iyi bence
Bence de sayı günden güne düşüyor..
Kimilerine göre iyi olsa da bence de kötü bir durum..
Yarın klan maçı atacak olsak 10 bilemedin 15 takım var..
Onların da 10unu rahat yensen ertesi gün klan maçına rakip bulamazsın..
Turnuva oluyor hep aynı takımlar, aynı oyuncular katılıyor..
Sürekli aynı mapler aynı insanlar oyunu sıkıcı hale getirir..
Bu durumu engellemek için ise yapılması gerekenler:
- Destek bölümüne daha fazla önem verilmeli (1 hafta önce attığım küfür talebi hala açık, wh'li demo atıyorum incelenecek deniyor, illegal demosu atıyorum illegal kısmı videoya al yolla diyorlar vs vs)
- Harita sayısı kesinlikle arttırılmalı (özellikle büyük haritalar)
- Çarlara s2'deki gibi oyun içi altın ile kılık kıyafet alınabilmeli
- Res atma, oyuna girememe, siyah ekran çıkma, ağ bağlantısı kesilmesi vs gibi sorunlar artık tamamen çözülmeli
- Daha fazla ve kaliteli reklam yapılmalı (Adamları aldınız turnuvaya soktunuz bir daha göremedik kendilerini)
- Daha yüksek ödüllerle turnuvalar düzenlenmeli..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar..