Oyun içinde oyuncular buga girmeleri halinde ss alıp joygame 'e bildirmeniz durumunda joygame 'in o buga giren ouncuya ban atma yetkisini sağlamaz buglar oyun içi hatalar hiç bir zaman bir oyuncuya mağl edilemez.
Bug için banned olan oyuncular bilişim ve online oyun yasalarına dayanarak insan hakları mahkemesine başvura bilirler...
Not : Tabi bu yazıyı okuyan herkes ne uğraşacağım 'der ama hakkınızı her zaman aramalısınız
Bence; Oyun açıkları tamamen kendi problemleridir. (Bu konuda açıklık olsun.) Fakat oyun içinde bugdan ban yediğini biliyoruz.Bile bile bug yapıpda ban yedikden sonra hukuki haklarını kullanmak çok saçma...Buglara girmek için efor harcıyorsun ! Girme arkadaşım zorlamı, bizim ki tamamı ile kuzu psikoloji...
Senin dediğin hukuki işlemler kardeşim oyun hatası yüzünden sen ban yersen geçerlidir...
Yazım GENELE hitapdır.Sadece yapanlara değil.
Kimse buga girmez ise oyun içindeki hatalar anlaşılmaz... her firma kendi üretiminden sorumludur. kullanıcılar veya oyuncular bu açıkları kullanması oyun yapım şirketinin ve onu pazarlayan şirketin zaaflarını gösterir. her şirket kendi adı için açıkları kapatmalı ve oyuncuları buga girmeye teşvik etmemeli. online oyunların tek savunmaksızın banned verilmesi ise ( aile bireylerine küfür hakaret / 3.parti uygulamalar veya program yada dll dosyalarıdır ) bunlar fark edildiği takdirde oyuncuya banned verilir. oyun içi hatalardan oyuncular kesinlikle sorumlu değildir. eğer koyun gibi olmayı kabul ediyorsa şirketler oyuncu girsin biz banned veririz ki bunu hiç bir şirket yapmaz müşteri kaybına yol açar şirketler sadece oyunculardan hataları bulmasını bekler ve düzeltme taleblerinize yanıt verir. oyuncu buga girmiş bunu banlayın gibi çocuksu konularla joygame gibi bir şirketinde uğraşşacağını sanmıyorum.
Vallahi şirket tabiri caizse senin benim gözümün yaşına bakmaz.Eğer bu yasaksa uygulamıyacaksın evet haklısın oyun hataları şirkete ait ama şirket de " Arkadaşlar bug yapında banlıyalım " demiyor...Emin ol herkes onların gözünde para..Zaten böylede olmalı sonuçda emek var ortada..He şimdi gel gelelim RIP veya Joygame günümüzde haylen (isim vermiyorum) hataları var iken yamalayarak kapatıyorlar.Neyse konu dağıtmıyorum...
Oyunda varsa bug al ss veya videonu yolla kapatsınlar he, lan! ben ne ugraşcam diyorsan da kural ihlalı yapma ban yeme.Burda hukuki işlem yapsan bile emin ol gülerler..
Yazım şahsına değil genellemedir.
Merhaba arkadaşlar,
İngilizce "Bug Abuse" olarak bilinen Türkçe'de "Hata Sömürüsü" diyebileceğimiz, bir hatadan yararlanarak oyun içerisinde haksız kazanç elde etmek, herşeyden önce oyunculuk ahlakıyla bağdaşmamaktadır.
Hepimiz oyuncuyuz, başarı için, keyif için, E-Spor oyuncusu olmak için vb. kişisel sebep ve hedeflerimizden dolayı ve oyun oynamaktan zevk aldığımız için oynuyoruz. Hata sömürüsü durumları ise oyunu oynadığımız diğer insanların oyundan tat almasını engelleyen, sömürüyü yapan kişiye haksız kazanç sağlayan bir durumdur. Bu tarz davranışlar aslında etik olarak diğer oyunculara karşı saygısızlık, hakaret sayılabilir. Çünkü bu en başta, o kişilerin zamanının, yeteneğinin harcanmasına sebep olur.
Hatalar her oyunda kaçınılmazdır, hele ki oyun yeni ise. Biz RIP: Final Bullet ekibi olarak, hatalar hakkında oyuncularımızdan gelen bildirimler doğrultusunda olabildiğince hızlı aksiyon alarak hataların temizlenmesi için çalışıyoruz ve bu sayede sizlere daha eğlenceli ve zevk alacağınız bir oyun deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Aynı hassasiyeti oyuncularımızdan da bekliyor ve daha saygılı ve yapıcı bir şekilde oyunumuzu daha da ileri taşımak istiyoruz.
Keyifli oyunlar.