Oyunun Tayland anasayfasında gördüğüm kadarıyla bizdeki altın onlarda token ve silah eşya fiyatları bizim fiyatların 10da 1i kadar. Oyundan gelen altın coinlerde aynı ise eşya fiyatlarının 1 tane "0" fazla yazıldıgını düşünüyorum. 22000 altın olan 3 günlük silah tam sürümde 2200 altın olabilir yani. Eşyaların fiyatların alttaki ekran görüntüsünde eşya resimlerini sağ üst köşesinde yazıyor.
buyrun bunlarda bir kaç resim

Forum üzerinden mesaj yolladında bir çok arkadaşın mesajlarını göremiyorum cevaplıyamadım kusura bakma. Forum tam anlamı ile oturmadığından eksiklikler var. Bu tarz poaylaşımı bende yapacaktım bazı yerleri türkçeleştirip sen açmışsın bilgilendirme için teşekkürler. Envanterde gördüğüm silah Faması çok istiyorum oyunda ama işte bir yöneticide çıkıp foruma birşeyler yazsa tadından yenmez
Rushxumut dedi ki;
Forum üzerinden mesaj yolladında bir çok arkadaşın mesajlarını göremiyorum cevaplıyamadım kusura bakma. Forum tam anlamı ile oturmadığından eksiklikler var. Bu tarz poaylaşımı bende yapacaktım bazı yerleri türkçeleştirip sen açmışsın bilgilendirme için teşekkürler. Envanterde gördüğüm silah Faması çok istiyorum oyunda ama işte bir yöneticide çıkıp foruma birşeyler yazsa tadından yenmez
Rushxumut dedi ki;
Snipci değilsen uzak mesafeyi düşünmemek lazım bence aksine yakın silahlar tercihim o taylannd formunda baktım silahlara özelliklerede m4a1 , g36 , hk416 akacak olan silahlar zaten eski warrock oyuncusuyum işim rush atmak bunlar bana yeter :)