ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Odadan Atma Önerileri

• Balabanturk
    Konu: 7 Yanıt: 38
    202 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Selamün Aleyküm. İyi günler arkadaşlar.
    Bir arkadaşımız bu özellik hakkında şikayetçi bir konu açmış ve bende yorum olarak aşağıda yazdıklarımı yazacaktım. Lakin, yazımın yorumluk değil konuluk olduğunu düşündüm ve hemen bu konuyu açmış bulundum.
    Odadan atma işleminin ücretsiz olması ve böyle bir özelliğin olması aslında iyi birşey.
    Çünkü hile yapanları ve küfür edenleri atabiliyosun:
    Evet odadan atma özelliğinde algoritma hataları var.
    Bazen 4 kabul 2 red gelince odadan atıyor.
    Bazen 6 kabul 0 red geldiğinde odadan atmıyor.
    Bunu şöyle düzeltebilirlerdi:
    odadaki kişi sayısına oranla;
    odada kaç kişi var ise, mesela %40  oranında oy geldiği zaman odadan direkt atmalı.(Belki gerçektende böyle. Eğer gerçektende böyle ise hatayı düzelmeliler.)
    Tabiki verdiğim oran bir misal. Bu oranı oyun yöneticileri kendileri aralarında veya bir ekip ile sürekli denemeler yapıp en mantıklı oranı bulup, bu özelliği eklemelidirler.
    Bunun uğraştırıcı bir iş olması gerekebilir. Belki joygame ekibi için zor bir iştir.Belki de  joygame ekibinin bu özellik üzerinde değişiklik yapması için oyun şirketi ile konuşmalı ve iletmelidirler(yani uzun bir işlemde olabilir kısa bir işlede. Çünü algoritması hatalı olabilir veya baştan bir algoritma yazmalılardır) Aralarındaki anlaşmayı bilemeyiz tabikide.
    Ama en kısa sürede bu hatanın düzeltilmesi lazım.
    Ha, şunuda önemle belirtmek isterim ki;
    Eğer bu özelliği joygame nin diğer oyunu wolfteam daki gibi ücretli yapmayı düşünüyorlarsa, odadan oylama ile değil direk  atması lazım.
    Joygame ekibi şunu yapsa bence kötü fikir değil;
    Oylama ile atma ücretsiz olmalı ve direk atma gibi birşey olmalı ve buda nakitli olmalı. Ozaman bence para da kazanırlar.(Burada joygame ekibi için bir fikir verdim.Diyeceksiniz zaten paranın dibine vuruyorlar. Evet vuruyorlar ama benim burdaki amacım; bir iş yapıyorsan o işi güzellştirmelisin. Joygame ister iyiye ister kötüye kullanılır)
    Ama oyuna fazla para sokarlarsa oyun, oyunluktan çıkar, ticarethanenin önüne bile geçer ve bir oyunda çok para dönüyorsa hilede çok döner. Para herşeyi değiştirebilir.
    Neyse son yazımı da yazayım;
    Odadan  atma şu an oyunda saçma bir durumda, yukarıda da belittiim gibi oy oranları çok saçma veya hatalı. Bu özelliğin en kısa sürede düzeltilmesini talep ediyoruz.Teşekkürler...

0

25.12.2014

Link kopyalandı.