ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Kapalı Betada Hile WH

• mmth26
    Konu: 2 Yanıt: 13
    59 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Rakip Wh varmışcasına oynayınca bende şüphelenip çok ama çok ufak bi araştırma yaptım tek aramada bazı sitelerde Wh adı altında hileler gördüm. Malum siteler baya da açıklama yapmış ekran görüntüsü ile desteklemişler bunu. Çalışmıyordur onlar dolandırıcılık içindir diye düşünebilirsiniz ama kapalı betadaki oyun hesabı için mi yapıcaklar bi süre sonra silinicek olan hesaplar için ugraşmazlar. Şahsen ben çalıştıgını düşünüyorum. Arama motorlarında arayıp bulabileceğiniz bi uzaklıkta bu illegal programlar. Ben bunu burda yazdım diye çalışıyosa kullanan zaten artıcak ki siz bu oyunu tam sürüme geçip biraz oyuncu kazandıktan sonra durumu düşünün. Bunlara bi çözüm bulunmazsa tüm bu hevesler ugraşlar boşa gidicek.

Oyundaki hatalara gelince her makinede farklı hata veren bi oyun açık betaya geçmemeli hele ki kapalı betasında hilesi illegali cıkmıs oyunu demiyorum bile oyunu kapatın gidin oyunlada kalmayın uzaklaşın bu sektörden.

Bunlara çözüm bulunmalı şahsen oyunun şuan için açık betaya geçmesinin uygun olacagını düşünmüyorum. Bu sorunlar çözülürse hem joygame in hem oyuncuların yararına olur.

Oyunda benim de şöyle bi sorunum var renkler görüntüdeki kenarlar çizgiler karışıyor renkler bozuluyor yardımcı olabilcek arkadaş varsa sevinirim.

0

23.11.2014

Link kopyalandı.
  • Juze
    Konu: 13 Yanıt: 155
    697 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Oyunun Demosunu kaydetmediysen fazla sonuç alamazsın.

0

23.11.2014

Link kopyalandı.
  • mmth26
    59 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Juze dedi ki;

sen durumu anlayamadın ben adamdan şikayetçi değilim beni ilgilendirmez de zaten şüpheleniyosam oynamaya devam eder oyun sonunu bekler o demoyu kaydederim demo bilmediğim bi sistem demoyla da kalmaz hali hazırda açıktan bekleyen xfire dan video alır video ile de desteklerim durumu. Benim şikayetim oyunun bu seviyesinde bu hale düşmüş olması attıgım görüntüler de wh kullandıgını düşündüğüm adamın görüntüleri değil benim oyunda yasıdıgım sıkıntılar renkler fln. tamamını okusan anlardın post kasmaya calısmaya luzum yok.

0

23.11.2014

Link kopyalandı.
  • Juze
    Konu: 13 Yanıt: 155
    697 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

mmth26 dedi ki;
    Juze dedi ki;

sen durumu anlayamadın ben adamdan şikayetçi değilim beni ilgilendirmez de zaten şüpheleniyosam oynamaya devam eder oyun sonunu bekler o demoyu kaydederim demo bilmediğim bi sistem demoyla da kalmaz hali hazırda açıktan bekleyen xfire dan video alır video ile de desteklerim durumu. Benim şikayetim oyunun bu seviyesinde bu hale düşmüş olması attıgım görüntüler de wh kullandıgını düşündüğüm adamın görüntüleri değil benim oyunda yasıdıgım sıkıntılar renkler fln. tamamını okusan anlardın post kasmaya calısmaya luzum yok.

Hata sistem gereksinimlerinden kaynaklanıyor olabilir.Lütfen sistem gereksinimlerinizi kontrol ediniz.

0

23.11.2014

Link kopyalandı.
  • mmth26
    59 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

mmth26 dedi ki;
    Juze dedi ki;

i7 4700 gtx765m 16gb ram var renkler neden böyle anlamış değilim .s

0

24.11.2014

Link kopyalandı.