ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

hile yapmadim halde ban yedim pc kompile HARD kontrol geçirtirim bu oyun yöneticileri ilgilenmiyor oyunla

• nowenber58
    Konu: 1 Yanıt: 6
    28 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

hile yapmadim  bilgisayar hard  inceleye bilirsiniz yöneticiler.   iyi oynadim diye 2defa odadan atildim diye ban atilar ne kadar sacma birşe  lütfen ilgilenenin bu konu ile  ve profil fotoraflari görevlerimin cogunu sürekli hep yapiyorum. 

nekadar saçma birşe.

0

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Buraya ne kadar yazarsan yaz fayda etmez.Joygame destek bölümüne ticket at gerekli cevapı alabilirsin.

0

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Attıgın forolarda anormal bir durum yok ama sen en iyisi bir ticket at bakalım bu fotolarla durum nedir bir öğren

0

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • nowenber58
    28 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

yok yani gelsinler HARD  kompile kontrol geçirtirim veya istedikleri pcde ayni şekilde oynarim ve kendileride görür cogu kişinin  oynamayi bilmeme yüzünden iyi oyunculari hile diyip banlatmalarini .

0

18.12.2014

Link kopyalandı.
  • nowenber58
    28 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

herşeyi geçtim oyun yönetimi oyunla ilgilenmiyor yöneticilerin  hiçbiri cevap vermiyor.  bu nasil bir oyun kurdum alin oynayin biribrinizi oyundan atirarark banlatin ve bu oyuna para yatirin  bu nasil bir anliyiş böyle saçma bir oyun yönetimi olmaz.

0

18.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Belkide hile'den dolayı ban yememiş olabilirsin.Küfür hakaret  bunlarda ban sebepleri olabilir.

0

18.12.2014

Link kopyalandı.
  • Tofiee
    Konu: 2 Yanıt: 5
    47 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Sadece küfür, hakaret ve hile dolayısıyla banlanmadığınızı unutmayın. Oyun içerisinde diğer oyuncuların ulaşamayacağı(bug) yerlere ve oyun içindeki koordinatlar içinde olmayan yerlere ulaşmanız bile düşman öldürmeye gerek kalmadan yasaklanma sebebidir. Oyun içerisinde belirli yerler verilmiştir ve bu yerler dışında haritanın ulaşılması yasak yerlerine ulaşmanız durumunda uzaklaştırılmanız gayet doğaldır.

Eğer bunların hiçbirini yapmadığınıza eminseniz, http://www.joygame.com/destek/NewTicket.aspx adresinden şikayetinizi belirtebilir ve hesabınızı incelemeye aldırabilirsiniz. 
    Joygame ekibinin bu tip sorunlara hassasiyetle yaklaşacağına eminim. 

İyi oyunlar.

0

18.12.2014

Link kopyalandı.
  • nowenber58
    28 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

hiçbirini yapmadim  2defa odadan atildim ve böyle oldu

0

18.12.2014