ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

HATA KODU 5 OYUN DOSYALARI BOZUK !

• barut2
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Beyler oyunun dosyasına girin version dosyası var aşağılarda onu açıp içindeki "filecheck=0" ı "filecheck=1" yapın

0

31.12.2014

Link kopyalandı.
  • mehmetaliuner
    3 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

oyun klasöründe "Version" adlı bir dosya var onu açtım ve "filecheck=0 yaptım acıldı benımki ama bu seferde surum hatası dedı 1 yaapıncada oyun dosyaları bozuk dıyo

0

1.1.2015

Link kopyalandı.
  • akhilleus09
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

onara tıkladım ve çalıştı çok teşekurler as kalsın sınırden oyunu bırakıcaktım :D

1

2.1.2015

Link kopyalandı.
  • alipolat88
    6 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Sorunun sebebini buldum arkadaşlar, oyun klasöründe "Version" adlı bir dosya var onu açın ve "filecheck=0" yazan yerde 0 yerine 1 yazın sorun düzelecektir. Patch yapmadığı için hata veriyormuş, 0 oluncada patch yapmasına izin vermiyor ama 1 yaparsanız izin vermiş oluyorsunuz.

Edit: Bi süreliğine patch  yapıyor ama ardından başka bir hata veriyor :D yani yazdığım şey pekde çözüm değilmiş, sadece geçiçi süre için launcherı kullanabiliyorsunuz

0

4.1.2015

Link kopyalandı.
  • alipolat88
    6 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Sorunun sebebini buldum arkadaşlar bende oyun dosyası bozuk hatası alıyordum bunu yapın düzelecektır , oyun klasöründe "Version" adlı bir dosya var onu açın ve "filecheck=0" yazan yerde 0 yerine 1 yazın ve kaydedın   sorun düzelecektir. Patch yapmadığı için hata veriyormuş, 0 oluncada patch yapmasına izin vermiyor ama 1 yaparsanız izin vermiş oluyorsunuz.

Edit: Bi süreliğine patch  yapıyor ama ardından başka bir hata veriyor :D yani yazdığım şey pekde çözüm değilmiş, sadece geçiçi süre için launcherı kullanabiliyorsunuz

0

4.1.2015

Link kopyalandı.
  • xIDeLiTurK
    3 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Oyunu Kökten Sil tekrar yükle olur bende öyle düzelttim

0

4.1.2015

Link kopyalandı.