ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hack sorunsalı.

• Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Hile gibi durumlarda foruma konu açaraktan yetkililerin o kişileri oyunda engellemesine yardımcı olalım arkadaş.

0

28.11.2014

Link kopyalandı.
  • TetikciRcp
    Konu: 5 Yanıt: 20
    116 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Hile yaparak ne anlıyolar merak ediyorum , oyundan zevk almazlar bişeye yaramaz tek karları analarına bacılarına sövdürtmek ( Bu arada oyun Türk yapımı değil joygame oyunun Türkiye'de ki yayımcısıdır bildiğim kadarıyla )

0

28.11.2014

Link kopyalandı.
  • Rushxumut
    Konu: 5 Yanıt: 57
    227 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Bu oyunun şuan için bir hack yada hile programı yoktur izlediğiniz speed hack (hızlandırılmış video) duvarın arkasından adam görme (sadece kendi takımındakileri görebiliyor) gibi çeşitli video ve ekran görüntüsü ekleyip sizleri tuzağına düşürmeye çalışıyorlar arkadaşlar inanmayın.

0

28.11.2014

Link kopyalandı.
  • WeiLiu
    Konu: 1 Yanıt: 7
    40 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Rushxumut dedi ki;
    Bu oyunun şuan için bir hack yada hile programı yoktur izlediğiniz speed hack (hızlandırılmış video) duvarın arkasından adam görme (sadece kendi takımındakileri görebiliyor) gibi çeşitli video ve ekran görüntüsü ekleyip sizleri tuzağına düşürmeye çalışıyorlar arkadaşlar inanmayın. 

Öyle birşey demişsin ki kendinle çelişiyorsun. Kendi takımındaki adamları gören onları göremez mi? Buna kendin de inanıyor musun merak ediyorum açıkçası. Video'u paylaşırdım şimdi burda ama şimdi hack niyeti olmayan insanlarıda ona teşvik etmek istemem. Adam resmen duvardan görüyor kimin nerede olduğunu. Gördük ki böyle bi konu açtık.

0

28.11.2014

Link kopyalandı.
  • Rushxumut
    227 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

WeiLiu dedi ki;
    Rushxumut dedi ki;

Öyle birşey demişsin ki kendinle çelişiyorsun. Kendi takımındaki adamları gören onları göremez mi? Buna kendin de inanıyor musun merak ediyorum açıkçası. Video'u paylaşırdım şimdi burda ama şimdi hack niyeti olmayan insanlarıda ona teşvik etmek istemem. Adam resmen duvardan görüyor kimin nerede olduğunu. Gördük ki böyle bi konu açtık.

Biliyorum kardeşim çoğu fps oyunlarında hack olayı basit bir şekilde kullanılıyor ama bu oyun için şuan hack denilen birşey yok olsa bile sistemin kolayca algıladığı bir program avr oyunda ben iletişime geçtim joygame ile destek yoluyla.Oyun açılana kadar karşılıklı soru cevap şeklinde ilgilendiler o izlediğin videoda hack olabilir fakat 2 dakika oyunda kalamaz sunucu ile bağlantısı kopar. Gerisi malum

0

28.11.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Hah geçen bu türk yapımı zula adlı oyun için hack çıkarmışlar diyince bir arkadaş olur mu öyle şey demişti . O adamlar için hack açmak basit bir iş sen ben yapamayız . İnşallah güvenlik önlemleri sağlam alınır

0

28.11.2014

Link kopyalandı.
  • WeiLiu
    Konu: 1 Yanıt: 7
    40 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

O zaman sana video'nun 10 dk küsür birşey olduğunu söylesem ne derdin acaba :D Video'nun 5 dk'lık bi bölümü hilenin yapımı ile ilgili geçiyor kalan 5 dk ise oyunda geçiyor. Adam çatır patır oynuyor valla ne kadar inanırsın bilemem. Video'u istersen özelden linkte atabilirim. Bilgine.

0

28.11.2014

Link kopyalandı.
  • Rushxumut
    227 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Olabilir kardeşim ben sonuçta ne bir yetkilisim ne bilen kişiyim sadece destekten aldığım cevaplar doğrultusunda yazdım belki joygame haklı belki o naledi çıkaranlar zamanla görürüzde videeoyu merak ettim burdan yolluyabilirsin sıkıntı olmaz özel mesaj kapalı forumda bakılmıyor.

0

28.11.2014

Link kopyalandı.