Rushxumut dedi ki;
Olabilir kardeşim ben sonuçta ne bir yetkilisim ne bilen kişiyim sadece destekten aldığım cevaplar doğrultusunda yazdım belki joygame haklı belki o naledi çıkaranlar zamanla görürüzde videeoyu merak ettim burdan yolluyabilirsin sıkıntı olmaz özel mesaj kapalı forumda bakılmıyor.
Giwu dedi ki;
Valla arkadaşlar bu kadar kasmanın bir anlamı yok hangi oyunda hilelere karşı tam koruma gördünüz ki ? Sizin yapıcağınız şey belli 1 ay oyna baktın hile var para yatırmadan oyunu bırak.Yok ben oynıyacağım diyorsan para yatırma çünkü olay tamamen arz talep meselesi.
Oyunda para sistemi oldukça hilede olur çünkü para yükleyince bir silah normalde 1 vurursa para yükleyince 5 vuruyor örneğin wolfteam :D tam bir komedi oyunda para yüklemedikçe hiçbirşey yapamıyorsun bu yüzden oyunda hile denen bir çözüm çıkıyor bu arada sizin gibi veletler sövse ne olacak sanki gerçeğini görseniz polisi ararsınız neyse konumuza dönelim böyle oyunlara hile yapmak çok basit sadece kodları bulmak biraz sıkıntı ama onuda zaten bulursun böylelikle speed hack sekmeme ve sınırsız mermi gibi güzel hileler yapabilirsin bu çözüm her oyunda çok iyidir sizin gibi baba parasıyla para yatırıp 1 vurmak yerine 5 vurupta bilek gücü derseniz bizde hack yaparız hack yapmaktan asla vazgeçmeyizde böyle korumasız oyunlara hackda yapıcaz isterseniz para yükleyipde oyunun içine etmeyin bizde hile yapmayarak ve kullanmıyarak oyunu bozmayalım
IKARAHANLI57 dedi ki;WeiLiu dedi ki;
Rip ile ilgili türkçe forumlarda gezerken hile bulunduran ve siteyi tamamen rip hileleri üzerine kurmuş bi kaç site mevcut. Az biraz göz gezdirdim ne oluyor, olay nedir diye kapalı betada bazılarının yaptığı wh ( wall hack ) durumu mevcut. Adamlar video'lu olarak bile anlatmış. Şu injektor denen sacmalık ve dll.'leri enjekte eden 3.parti uygulamaları engellemezseniz bu oyununda boku cıkıcak. Emeğiyle oynayan bir çok kişiye yazık olucak bilginize. Hayırlı forumlar.
Bende gezinti yaparken rastladım oyunun hız hilesini çıkarmışlar aslında bu yaptıkları büyük bir ayıptır. Çünkü bu bir türk oyunudur bunu yüceltmeleri gerekirken çökertmeyi tercih ediyorlar yani kısacası bizim milletimiz oyunuda hak etmiyor ...
bu oyun TÜrk yapımı değil ne yazıkki dostum sadece TR ye çevrilmiş yabancı yapım bir oyun joygame sadece getiriyor onlarda oyun yapa bilecek yetenek yok :)