ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Çok değerli üst düzey(!) oyuncularımız

• Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Merhaba sevgili dostlarım ve adminler. Biliyoruz ki Joygame oyunu ilk çıkardığında reklam için gameX turnuvası düzenleyeceğini ve temsil etmeleri için de 8 takım ve herbirinden 5'er oyuncu seçti.

Birnevi oyun için ileride hangi malzemeleri elde edeceğimizi göstermek için bu oyunculara hertürlü ekipman ve malzeme en iyi şekillerinde sağlandı, buraya kadar tamam. Bu oyuncuların biz, sıfırdan başlayan oyuncularla birlikte oyun atmaları ve her türlü havalarını basmalarına da kabulum. 

Ancak 7-8 aralıkta GameX'den sonra hala o oyuncular o hesaplarla oyuna devam ederlerse büyük olay çıkartırım. Madem reklam için madem turnuva için, turnuvadan sonra onlar da herkes gibi sıfırdan hesap kasmak zorundalar.

Her zaman gerek forumda gerek oyunda düzgün biri olmaya özen gösterdim ancak bu durum yani turnuva oyuncularının tavırları epey canımı sıkıyor. Oyunda sık sık rastlıyoruz ve davranışları epey komik olmaya başladı. Adminlerden konu hakkında acil bilgilendirme istiyorum

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • akita
    Konu: 0 Yanıt: 6
    18 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Kesinlikle. Bunca zaman katlandık çünkü bişiler yapmak için çok geçti. Ancak senin de dediğin gibi, gamex den sonra onlar da bizim gibi sıfırdan hesap kasmak zorundalar.

+1

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

UP!

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • blltknr71
    Konu: 4 Yanıt: 29
    148 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Sonuna kadar katılıyorum.

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Teşekkürler. Ne kadar cevap yazmasalar da adminlerin bu konulara baktıklarını ve değerlendirdiklerini biliyorum ve umarım bu sefer de doğru kararı verirler.

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

UP!!

0

4.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Her kelimende haklısın kardeşim 

0

4.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

İnan bir çok kişi turnuva'dan sonra halen o ekipmanlar durursa oyunu bırakacaklar.Ama şunuda belirtmek istiyorum onlar asla sıfırdan bir karakter açmazlar direk kazanan parayı alır gider.

0

4.12.2014

Link kopyalandı.