ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Burdan OG Ve Turnuva Oyuncularına Duyrulur!!!!

• cwmavro
    Konu: 2 Yanıt: 3
    29 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Selamun Aleyküm;

Burdan Turnuva Oyuncularına Bay Ve Bayan Turnuva Oyuncularımıza Sesleniyorum Ve Birde OG lerimize  Sesleniyorum. Siz Turnuva Oyuncuları Siz Bedava İtem Alip Bizim Odamıza Girib Turnuvaya Hazırlanmakmı Istıyorsunuzya Size Bir Lafım Var Öyle Bir Boka Hazırlanmaz Siz Bedava İtemler İle Biz Yeni Baslıyanlar Daha Oyuna Paralı İtem Gelmeden Siz Paralı İtemleri Bedava Alıp Turnuva Hazırlanmak Öyle Bir Şey Olmaz 1. Turnuvamı Hazırlancaksın Bizim Gibi Yeniden Basla Rütbe Hediyeleri Ve Altınla İtemlerini Al İyi Oynuyorsan Eger Adam Gibi Oynuyorsanız Siz Turnuva Oyuncususunuzdur Ama Gidip Bideva İtemler Alıp Aha Ben Bunu Aldım Dıyıp Turnuva Oyuncusu Olunmaz Bedava İtemlerle
    Adam Gibi Oynuyorum Dıyorsanız Gelın Karsıma Beklerim Benle Eşit Olun Bakalım Turnuva Oyuncusumusunuz Degilmisiniz Bu Lafım OG'ler İçinde Geçerlidir Sizlerde Oyuna Eşyalar İle Giriyorsunuz Sizde Gelin Bakayım Karsıma Sizde Adam Gibi Oynuyormusunuz Bakalım Bedava İtemlerle Hava Atmaya Benzemez Adam Gibi Bir Oyun Yaptınız Adam Gibi Yönetin Bunca İnsan Oynamaya Hazır Kapalı Betadan Cıktımı Adam Gibi Yönetin Yönetemiyorsanız Bu Oyunu Hiç Online Yapmayın.  

NOT: Ben Ciddiyim Gerçekten Ws Atmak İstiyorsanız Adam Gibi Mesaj Atın Bakalım Kim İyi Kim Kötü !

0

2.12.2014

Link kopyalandı.