ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Bizi banlatmaya çalışıyolar.

• newjersey1907
    Konu: 10 Yanıt: 43
    394 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

Gerçekten yeter artık sabrımızı taşırıyorlar. Oyunda bildirim 310 olmuş.Oyundaki görevliler beni takip etsin incelesin. Hile kullanıyorsam hesabımı kapatsınlar.

Bizim emeğimize ayıp ediyorlar  310 şikayet nedir arkadaş valla yeter artık. Biz adam gibi oyun oynadıkça bizim önümüzü kesmeye çalışıyorlar.

Admin bu olaya bir el atın artık.Gerekeni yapın.

1

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • newjersey1907
    394 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

M0NSTER VE TAYFASI HALA ŞİKAYETE DEVAM EDİYORLAR ŞİKAYET NEDENLERİ İLLEGAL KASIYOR OLMAMMIŞ :D 

Destege ticket attım adminler gerekeni yapın artık

1

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • alpailesi1
    Konu: 0 Yanıt: 5
    18 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Kardesim Benim Ben TheGargamel ;34 Şikayet Yapan Benim seni banlasınlar diye yapmıyorum buna emin ola bilirsin Burdan OG lere Sesleniyorum Lütfen Takip Edin

0

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • newjersey1907
    394 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

Oyunda yaklaşık 12-13 Saat onlineyim takim arkadaşlarımla birlikte seri bir şekilde genellikle tas koy oynuyoruz. İllegal kasmiyorum beni mimlilere ekleyip hangi odada oynadigimi takip et diyerek öğrenebilirsiniz kardeşim. Desteğe ticket atarak konuyu belirttim. Eğer ben illegal kasiyorsam gerekli cezayı uygulasinlar. Benim içim rahat . hep diyorum OGler takip etsinler incelesinler

0

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • oktaybey2741
    Konu: 29 Yanıt: 105
    629 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

kim şikayet etti bilemicem artık sen 1 ci ol oynamıcam artık bos laf yapma isteseydim şimdiye teymen olmustum bile boş lafın lü zumu yok!!!

0

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • newjersey1907
    394 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

01:55 odada oyun bitti siz odaya girdiniz 4 kişi bi anda şikayet sayım arttı . clanindaki adam zaten dedi ben şikayet ettim diye

0

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

oktaybey2741 dedi ki;
    kim şikayet etti bilemicem artık sen 1 ci ol oynamıcam artık bos laf yapma isteseydim şimdiye teymen olmustum bile boş lafın lü zumu yok!!!

Oyundaki adınız nedir sizin?

0

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Kavganıza karışmak gibi olmasın ama bakın bu arkadaşlar şunu yapıyorlarsa bir şey deme hakkınız yok . adamlar 3-4 kişi girerler  bir odaya ts leri vardır kd oranları bu şekilde yükselir amenna . Ama mesela kendilerine oda açıp odayı kilitleyip belirli kd kasacak olan adamlar karşılarına yan çar alıp kasıyorlarsa işte o olmaz yani bunu herkes yapar en az 2.50 den aşagı kd bulunmaz oyunda ki saçma olur 

0

17.12.2014

Link kopyalandı.