ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Bizi banlatmaya çalışıyolar.

• alpailesi1
    Konu: 0 Yanıt: 5
    18 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

newjersey1907 dediki

01:55 odada oyun bitti siz odaya girdiniz 4 kişi bi anda şikayet sayım arttı . clanindaki adam zaten dedi ben şikayet ettim diye

Kardesim Benim Ben TheGargamel 34 Sikayet Yapan benim yine Sölüyorum Seni banlasınlar diye yapmadım Ne kadar Çok sikayet Gelirse Seni Takip ederler Bunun İçin Yaptım Anlıyomusn beni

0

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • newjersey1907
    Konu: 10 Yanıt: 43
    394 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

Kardeş bildirdiysen sıkıntı yok benim içim rahat illegal kasıyorsam gereken cezayı zaten alırım sen tasalanma. Her 2. küsür kd si olan vatandaş ya illegal ya hile zaten sizin gözünüzde

1

17.12.2014

Link kopyalandı.
  • DarkC00L
    Konu: 6 Yanıt: 27
    171 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Buraya bu kadar şey yazacagına oynadıgın oyunlardan bi demo koysan bu kadar konuşulmazdı.Yoksa elinde bi kayıt ozaman konuşmaları normal.1-2 oyunda denk geldik Pustugum yere bomba attın bikeresindede pustugum yeri tarayarak geldin.Bu gün oyun içerisinde cmd ekranı geldi sanırım sistem bi tarama yaptı o ara hile kullananlar tespit edilmiş olmalı banlara başlamışlar.Ts kullanan clanlar genelde karşılıklı geçip yer söylüyolar.Belki öyle de olmuş olabilir o oyunlarda.Şu oyunda duvardan mermi geçme ve sekmeyi kaldırsalar kimin hile kimin hile olmadığı çok açık bir şekilde gözükecektir.Tarama seslerinden oyun içerisinde ses kasılmıyor.

0

18.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

İyi bir skorlu demo koyarsan buradaki bir çok kişi susturacaksın.

0

18.12.2014

Link kopyalandı.
  • oktaybey2741
    Konu: 29 Yanıt: 105
    629 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Qukky GERİ DÖNDÜM BU DAHA BAŞLANGIÇ

0

18.12.2014

Link kopyalandı.
  • HunTurk
    Konu: 23 Yanıt: 100
    638 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

KD'de sıkıntı yok olabilecek bir şey de o öldürmeye o rütbe fazla değil mi ?

Hangi modda oynuyorsan söyle de ben de ona geçiyim öldürme sayımız aynı kd'miz aynı rütbe benden 8-9 seviye fazla..

0

19.12.2014

Link kopyalandı.