Gerçekten yeter artık sabrımızı taşırıyorlar. Oyunda bildirim 310 olmuş.Oyundaki görevliler beni takip etsin incelesin. Hile kullanıyorsam hesabımı kapatsınlar.
Bizim emeğimize ayıp ediyorlar 310 şikayet nedir arkadaş valla yeter artık. Biz adam gibi oyun oynadıkça bizim önümüzü kesmeye çalışıyorlar.
Admin bu olaya bir el atın artık.Gerekeni yapın.
Oyunda yaklaşık 12-13 Saat onlineyim takim arkadaşlarımla birlikte seri bir şekilde genellikle tas koy oynuyoruz. İllegal kasmiyorum beni mimlilere ekleyip hangi odada oynadigimi takip et diyerek öğrenebilirsiniz kardeşim. Desteğe ticket atarak konuyu belirttim. Eğer ben illegal kasiyorsam gerekli cezayı uygulasinlar. Benim içim rahat . hep diyorum OGler takip etsinler incelesinler
Kavganıza karışmak gibi olmasın ama bakın bu arkadaşlar şunu yapıyorlarsa bir şey deme hakkınız yok . adamlar 3-4 kişi girerler bir odaya ts leri vardır kd oranları bu şekilde yükselir amenna . Ama mesela kendilerine oda açıp odayı kilitleyip belirli kd kasacak olan adamlar karşılarına yan çar alıp kasıyorlarsa işte o olmaz yani bunu herkes yapar en az 2.50 den aşagı kd bulunmaz oyunda ki saçma olur