ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Açık Beta'dan Beklentileriniz Biraz Sohbet Edelim

• feariph
    Konu: 3 Yanıt: 40
    150 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Konu başlıgından bahsettigim gibi Açık beta'dan beklentileriniz neler amacım  oyun açılana kadar biraz sohbet etmek.

NOT!! Uygunsuz davranış , Oyunu Kötüleme , Küfür içerikli yorumlar lütfen atmayınız.

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Ay ne güzel konu bu böyle :D Hangi birini saysam ^_^ öncelikle clan kanalı oluşturulmalı ikinci olarak vaad ettiği modları ve mapleri getirmeleri. seninkiler neler?

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • feariph
    150 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Tabikide herkesin istedigi gibi benimde klan savaşlarının olabilcegi odalar, Bugsuz bir oyun, vaad edilenlere gelince eminim joygame elinden geleni yapıyor ve bunu bize kanıtladı zaten umarım herşey yolunda gider bizde rahat bir oyun oynarız.

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Buglar ve hileler her zaman her oyunda olmuştur ve olacaktır da önemli olan güncel olarak oyunla ilgilenmeleri ve çok geçmeden hataları fixleyebilmeli. Kaliteli oyunlardan örneğin league of legends'i ele alalım, onda da buglarla hatta hilelerle karşı karşıya geldik ancak sürekli ilgilendikleri için sonra patch'de düzeltilmiş oldu ^^

Burada adminler kadar bizlere de büyük iş düşüyor. Oyuncular her zaman buglardan, hilelerden şikayetçi oluyor ancak hile kullanan oyuncu için ticket atmaktan aciz ve üşengeçler malesef.

0

25.11.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

silah fiyatlarına ayar çekilmeli . tp ve puan geliri artırılmalı 

0

26.11.2014

Link kopyalandı.
  • feariph
    150 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Oyunu protesto amaçlı oyunacan çocuklar daha dogrusu oynamayıp daima öldükleri için hileye başvuruyolar birşey yaptıklarını sanıyolar ama karekterlerini böylece belli ediyolar annesine bacısına sövdürmeye meraklı gençler bunlar :D

0

26.11.2014

Link kopyalandı.
  • feariph
    150 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Revival07 dedi ki;

Altın konusunda sözüm yok ama tp puanı gayet iyi dostum 2 günde 4 çizgi ve 3sv olmuştum :D

0

26.11.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

feariph dedi ki;
    Revival07 dedi ki;

Altın konusunda sözüm yok ama tp puanı gayet iyi dostum 2 günde 4 çizgi ve 3sv olmuştum :D

yok tp yine fena değil ama en azından 15 dklık 20 dklık maçlarda biraz daha fazla tp iyi olurdu . Altını hiç söylemiyorum bildiğin cimrilik

0

26.11.2014

Link kopyalandı.