ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

AÇIK BETA

• Sirat0
    Konu: 13 Yanıt: 181
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Merhaba arkadaşlar, oyunun resmi facebook adresinden aldığım bilgiye göre bugün oyun açık betaya geçiyormuş. Hazır admin de buralardayken açık beta'dan beklentileriniz nelerdir?

Herkes para durumundan şikayetci ancak para gelişi ve yapılan harcamalar gayet orantılı ve güzel bence. Rütbe atlamayı da kolaylaştırdılar ona da eyv. :) açık betadan beklentm acil bir clan kanalı ^_^

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • KingOdin
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Bende oyunun gidişatından çok memnunum. Clan kanalından kastını doğru mu anladım bilmiyorum ama oyun içinde clan üyeleri ile konuşabileceğin bir alan mevcut. İyi oyunlar :)

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • IKARAHANLI57
    Konu: 5 Yanıt: 42
    179 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

Tek beklentim clan genişletmenin gerçek para ile olmaması yüksek altın yada normal altın değerinde olabilir herkez kredi kullanamıyor ne yazık ki.

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

IKARAHANLI57 dedi ki;
    Tek beklentim clan genişletmenin gerçek para ile olmaması yüksek altın yada normal altın değerinde olabilir herkez kredi kullanamıyor ne yazık ki.

Mevcut bir genişletme olacak mı ki? Çok gerekli değil çünkü 5-5 takım çıkartıp aynı anda 2 koldan maç atabilirler

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • IKARAHANLI57
    Konu: 5 Yanıt: 42
    179 JFP
    Onbaşı
    Kazanılan Rozetler

5-5 takım çıkartım aynı koldan maç atamazlar çünkü 5-5 adam çıkartamıyoruz 10 kışı oldugundan dolayı herkez aynı anda aktif olamıyor ne yazık ki dönüşümlü olması gerekir.

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • Revival07
    Konu: 45 Yanıt: 242
    1281 JFP
    Albay
    Kazanılan Rozetler

Silah geliştirme için gereken normal kit gerekiyor ee onun içinde kutu toplamak lazım lakin içinden ya hayalet eşya ya da hiper hit çıkıyor . Bir de verdikleri zırhların süresinin en az 3-5 gün olması lazım

0

3.12.2014

Link kopyalandı.
  • Sirat0
    703 JFP
    Asteğmen
    Kazanılan Rozetler

Revival07 dedi ki;
    Silah geliştirme için gereken normal kit gerekiyor ee onun içinde kutu toplamak lazım lakin içinden ya hayalet eşya ya da hiper hit çıkıyor . Bir de verdikleri zırhların süresinin en az 3-5 gün olması lazım

aynen dropları epey düşük

0

4.12.2014

Link kopyalandı.
  • Morrish
    Konu: 6 Yanıt: 176
    675 JFP
    Astsubay
    Kazanılan Rozetler

Herkesin bekletisi şuan zaten clan odası onuda yakında aktif yapacaklar ve bir kaç harita eklenecek.

0

4.12.2014

Link kopyalandı.