ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

*** HUNTSMAN OYUN İÇİ VİDEO İZLE ***

• wolfplus
    Konu: 15 Yanıt: 53
    351 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

Bana wallhack'sin diyen arkadaşlar için çektim bu video'yu normalde çekmezdim oyun videosu felan ama iyice botlar artınca ve küfür etme raddesine geldikleri için bu videoyu çekme gereksinimi duydum. umarım bu videodan sonra küfürlerinize bir son verirsiniz müslümanım diye geçinip allaha inanıp allah yokmuş gibi yaşayan(" Tövbe Hağşa Allah Birdir ve Hz.muhammed sallallahu aleyhi ve sellem onun resulüdür ") ağıza alınmıycak küfürler edenler kendinize çeki düzen verin umarım bu videodan sonra böyle insanlar biraz laflarına dikkat eder.VİDEO DEVAMI

0

18.2.2015

Link kopyalandı.
  • Nodixia
    Konu: 5 Yanıt: 21
    113 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

kardeşim yok mu ediyoz ne :DD

0

18.2.2015

Link kopyalandı.
  • wolfplus
    351 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

Aynen oyle kardesim biz yok ettikce onlar aglayacak :D

0

18.2.2015

Link kopyalandı.
  • Kosomk34
    Konu: 3 Yanıt: 27
    156 JFP
    Er
    Kazanılan Rozetler

Karşına botları almışsın video çekiyorsun. Ha bir de  botları bile tek de vuramıyosun 2 kere sıkıyosun orası ayrı da .. Klan maçlarında sana vahiy geliyo heralde  daha göstermeden sıkıyosun :D Neyse hayırlısı

0

19.2.2015

Link kopyalandı.
  • wolfplus
    351 JFP
    Çavuş
    Kazanılan Rozetler

bot mu zoomsuz adam vursana sen bi köprüden geçen birini zoomsuz vur buraya demo olmadan videonu at bu kadar çekememezlik olmaz :D hangi oyuncunun normal oynayışı ile klanmaçı oynayışı aynı olur biri açıklasın sende videonu at tırın ordan geçerken zoomsuz adam vur bot bile olsa adam vuruyor diycem :D ama vurusan :D

0

19.2.2015

Link kopyalandı.