Yıl : 2014
Bölüm Sayısı : 13
Yönetmen : Masayuki Kojima
Seslendiriciler : Rina Hidaka, Yuki Kaji, Tomoyo Kurosawa, Yui Horie, Yuko Kaida
Tür : Aksiyon, Gizem, Bilim-Kurgu, Seinen
İnsan ırkı Gastrea adlı dev böcekler tarafından mağlup edildiği yakın gelecekte geçiyor olay. Bu nedenle halk küçük bir bölgede sürgün edilmiş biçimde çaresizlik içinde yaşıyorlardı.
Rentaro ve üncüsü Enjü Tokyo bölgesinde uzmanlaşmış Sivil Güvenlik örgütü üyesidir. Gastrea'ların şehre geldiği zamanlarda onları öldürmek gibi görevleri vardır. Günlerden bir gün Rentaro ve Enju Tokyo'nun yıkımını önlemek için çok gizli bir görev alır. Ve olaylar gelişir ...
Ana Karakterler
Enju Aihara
Yaşı : 10
Irk : Human
Model : Tavşan
Saç Rengi : Koyu Kırmızı
Göz Rengi : Kırmızı
Üyeliği Bulunan Yerler : Magata İlköğretim Okulu, Sivil Güvenlik Kurumu
Meslek : Öğrenci, Öncü
Ortağı : Rentaro Satom
O vücutlarında Gastrea virüsü taşıyan 'Lanetli Çocuklar'dan biridir. Her 'Lanetli Çocuk'ta olduğu gibi insanüstü yetenekleri vardır. Büyümüşte küçülmüş tavırlarıyla izlediğinizde seveceğiniz bir karakter olduğunu düşünüyorum. Duygusal olarak Rentaro'ya aşıktır. Ve Rentaro'nun sevdiği kız Kisara Tendo'yu hedef olarak görmüştür.
Rentaro Satomi
Irk : Human
Saç Rengi : Mor
Göz Rengi : Kahverengi
Üyeliği Bulunan Yerler : Magata Lisesi, Sivil Güvenlik Kurumu
Meslek: Öğrenci, Promoter
Ortak: Enju Aihara
Satomi Magata Lisesi ikinci sınıf öğrencisidir. O da Kisara Tendo başkanlığında Tendo Sivil Güvenlik Şirketi üyesidir. Öncüsü ve ortağu Enju ile Gastrea adındaki yaratıklarla mücadele ediyor.
Tina Sprout
Tina'da Enju gibi öncüdür. O da vücudunda Gastrea virüsünü taşıyan 'Lanetli Çocuklar'dan biridir. Onun insanüstü bir gücü daha vardır. Baykuş özellikte bir savaş mekanizması kullanır bu mekanizma onun 5 km'den bile hedefi vurmasını sağlar. Sıralamada 98. sıradadır.
Kisara Tendou
Kisara Tendou Sivil Güvenlik başkanıdır. Rentaro ile çocukluk arkadaşıdır. Bir çatışmada ailesini kaybeder. Tendou dövüş sanatlarında son derece yeteneklidir. Fakat böbreklerindeki sorun nedeniyle uzun süre mücadele edemiyor. Rentaro ile birbirlerine aşıklardır fakat itiraf etmeye cesaretleri yoktur.
Sumire Muroto
Sıksık Rantoru'ya tavsiyeler veren bir Gastrea araştırmacısıdır. Aynı zamanda Magata Kamu Üniversitesi Hastenesi'nde bir adli tıp laboratuvarının başkanıdır. Çok zekidir kimileri ona deli bilim adamı lakabını takmıştır.
Tek kelime ile harika bir anime. İzlemenizi tavsiye etmiyorum kesinlikle izlemelisiniz diyorum. Çok sürükleyici ve aynı zamanda duygusal.