Lineage 2 Revolution Rehberi: Yeni Başlayanlar İçin 8 İpucu 04.12.2017
cspz

Mobil MMORPG oyunumuz Lineage 2 Revolution, piyasa sürüldüğünden bu yana yalnızca Kore’de 5 milyon oyuncu sayısına ulaştı.

Lineage 2 Revolution yakın zamanda da dünyadaki bütün oyuncuların beğenisine sunuldu. Güney Koreli oyuncular tarafından daha önce oynanmaya başlayan oyunumuz hakkında onların da geri dönüşleriyle yeni başlayanlar için 8 ipucu hazırladık.

  1. Oyunda şu an için altınlar çok değerli ve az bulunuyor. Ticaret ise yalnızca premium para birimi ve AH ile yapılabiliyor. Oyuncuların kendi aralarında ticaret yapması ise şu an için mümkün değil.
  2. Parşömen görevleri, günlük görevler ve haftalık görevleri her zaman yapın. Her gün 10 tane parşömen göreviniz olacak. Eğer zamanınız varas hepsini tamamlamaya çalışın.
  3. 31. Seviyeye ulaşmadan önce yetenek puanlarınızı (skill point) nasıl kullanacağınız konusunda bilgi edinin. Yetenek puanlarınızı nasıl yapılandıracağını yakın zamanda paylaşacağız. Ayrıca 5. Yetenek tüm karakter sınıflarında ortak yetenektir. Savaş Arenası’nda çok kullanışlı olan bu yetenek çok uzun bir CoolDown süresine sahip. Bu yüzden bu yeteneği 100. Seviyeden sonra açmak daha iyi olacaktır.
  4. Olabildiğince fazla canavar üzerinde kasılmaya çalışın. Şükürler olsun ki otomatik saldırı sistemi var ve 7/24 kasılabilirsiniz. Eğer sabırsızsanız, kendi sınıfınıza en uygun olan otomatik saldırı sistemini seçin.
  5. Onur puanı seviyesi ve performans düzeyi karakterinizin savaş kapasitesine etki edecektir.
  6. Eğer bir eşyanın setine sahipsen bu set sana oldukça güçlü bonuslar verecektir. Özellikle aksesuarlardan set yapmak bonusunu arttırır.
  7. Lineage 2 Revolution’da eğer açık alanda PVP yapıyorsanız rakibiniz sizin atak ve defansınızı büyülerle düşürebilir. Buna dikkat edin.
  8. İyi bir Guild bulun. Lineage 2 Revolution otomatik olarak kasılabileceğiniz bir oyun değil. Fakat Guild savaşları, kale savaşları ve  kuşatma savaşları sayesinde kasılabilirsiniz.
Yorumlar