Lineage 2 Revolution Exp Kasma Yöntemleri 03.12.2017
csaz

Lineage 2 Revolution oynarken karakterinizin seviyesini yükseltmek istediğinizi biliyoruz. Oyundaki temel amaçlardan biri de olabildiğince yüksek levellere ulaşmak. Yüksel levellere ulaşarak oyunda iyi yerlere gelmek için bazı ipuçları var. Lineage 2 Revolution’da bilinmeyen nadir exp kasma yöntemlerin göz atalım.

1.Günlük ve Haftalık  Görevler

Eğer Lineage 2 Revolution’da temel exp kasma yöntemi nedir merak ediyorsanız en başlıca yöntem görevleri aksatmamaktır. Görevleri oyundaki NPC’lerden alıp görevleri yaptıktan sonra tekrar NPC’lere teslim ederseniz Exp kastığınızı göreceksiniz. Günlük ve haftalık görevler oyun ekranınızın sol tarafında bulunuyor. Toplam kaç görevinizin olduğu ve kaçını yaptığınızı buradan görebilirsiniz.

2.Envanterdeki Görev Parşömenleri

Envanterinizde derecelerine göre ayrılmış görev parşömenleri bulunuyor. Bu parşömenler hem exp hem para kazandıran eşyalardır. Dükkandan da satın alabileceğiniz C, A ve S derecelerindeki parşömenlerle günde 5 defa görev yapabilirsiniz. Kırmızı elmas kullanarak bu görevleri 2 defa sıfırlayabilir ve toplamda 15 defa parşömen görevi yapabilirsiniz. Her sıfırlama 50 kırmızı elmas gerektirir.

3.Zindan Görevleri

Elit Zindan, Botanik Zindanı, Kibir Kulesi exp kasmak için uygun yerlerdir.

Elit zindanda yararlanabileceğiniz Hot Time etkinliği size kat ve kat exp kasma imkanı tanır. Size verdiğimiz 30 dakikalık Hot Time süresini yine kırmızı elmas kullanarak 90 dakikaya kadar çıkarabilir ve zindanın içerisinde dilediğinizce level alabilirsiniz.

Botanik zindanında ise 20 tane bitki toplama sınırınız var. 2000 Exp getiren bu Botanik zindanında bitkilerinizi topladıktan sonra haritanın içerisinde kendinize uygun seviyelerdeki canavarların olduğu bölgeyi seçerek oralarda exp kasmaya da devam edebilirsiniz.

NOT:  Einhasad’ın Kutsaması adlı iksir size 1 saat boyunca %100 exp arttırma olanağı tanır.

Kibir Kulesi’nde kat kat bulunan bölümlerde exp kasabilirsiniz. Her bir kata geçmek için savaş gücünüzün artması ve o kat için gereken savaş gücüne ulaşmanız gerekiyor. Katı tamamladığınızda da bitirme ödülünüzü ve exp’inizi alıyorsunuz.

4.Savaş Alanı

Günde 5 hakkınız olan ve kırmızı elmas kullanarak arttırabileceğiniz bu savaş arenasında her savaş size exp ve Adena kazandırır.

5.Klan

Klanınızın aktif, devamlı oynayan bir klan olması önemlidir. Örneğin klanınızla parti kurarak klan meydanınıza gidip oradaki şömineyi yakarsanız 30 dakika boyunca parti halinde exp kasabilirsiniz. Aynı şekilde ittifak halinde olduğunuz diğer klanlarla da iş birliği halinde olup şömine yakarak exp kasabilirsiniz.

Bir diğer klan yöntemi de zindanlardan kazanacağınız Kan Nişanı ve Kırmızı Yıldıztaşlarını klana bağışlayarak klan parası kazanırsınız. Bu klan parasıyla da klan dükkanından günlük exp (TP) alarak yine exp kasabilirsiniz.

 

Lineage 2 Revolution'u Bilgisayardan nasıl oynayacağınızı öğrenmek için bu yazımızı okuyabilirsiniz. 

Yorumlar