Lineage 2 Revolution'da Silah Nasıl Geliştirilir? 04.12.2017
csby

Lineage 2 Revolution’da silah, zırh ve aksesuarlar geliştirebilir ve sınıf atlayabilir. Silahınızın kalitesi düşmanlarınızı (canavar veya diğer oyuncular) daha kolay ve çabuk yok edebilmeniz için önemlidir. Her silah derecesinin kendine has geliştirme seçenekleri var. Peki silah dereceleri kaça ayrılır?

Lineage 2 Revolution Silah Dereceleri

Oyunda 6 adet silah derecesi var. Dereceler yüksekten düşüğe sıralı olarak SR, R, S, A, B ve C sınıflarından oluşuyor.

Silah Nasıl Geliştirilir?

Oyun içerisinde Menü’ye girip Eşya başlığından Demirci’ye giderseniz silah geliştirme yapılan yere ulaşmış olursunuz.

Geliştirmek istediğiniz silah son seviyeye; yani 30’a ulaşmış olmalıdır. 30. Seviyeye ulaşan silahınız için Demirci’ye gidip geliştirme seçeneğine basarak geliştirme işlemine başlayabilirsiniz. Geliştirmeye başlarken hangi eşyaya kaç tane geliştirme taşı istendiği alt tarafta yazıyor olacak. Lineage 2 Revolution’da silah, zırh ve aksesuar geliştirmek için istenen taşlar farklıdır. Silah geliştirmek için istenen geliştirme taşı mor renklidir.

Silah Geliştirme Ne İşe Yarar?

Silah geliştirme silahınızın sınıfını yükseltmeye yarar. Örneğin seviyesi 30 olan bir A sınıfı silahı geliştirerek 1. Seviye bir S sınıfı silah edebilirsiniz. Daha sonra bu silahınızı da 30. Seviyeye çıkarırsanız ve tekrar geliştirirseniz R sınıfı 1. Seviye bir silah elde edersiniz.

Bu temelde en mantıklı olan R sınıfı iyi bir silahı son seviyeye getirerek geliştirmek ve oyundaki en yüksek sınıf olan SR sınıfı  silah elde etmektir.

Geliştirme Taşı Nedir, Nasıl Bulunur?

Lineage 2 Revolution’da silah, zırh ve aksesuar geliştirmek için istenen taşlar farklıdır. Silah geliştirmek için istenen geliştirme taşı mor renklidir. Bu silah geliştirme taşına günlük, haftalık ve birikmiş görevleriniz sayesinde 1 veya 2 tane olmak üzere sahip olabilirsiniz. Ayrıca bazı canavar ve boss’lardan da düşme şansı bulunuyor. Geliştirme esnasında istenen taş miktarları şöyle:

C-B: 3 geliştirme taşı

B-A: 5 geliştirme taşı

A-S: 10 geliştirme taşı

S-R: 20 geliştirme taşı

R-SR: 30 geliştirme taşı

Yorumlar