Lineage 2 Revolution: 1-14 Level Arası Hızlı Seviye Atlama Rehberi 03.12.2017
csab

Lineage 2 Revolution’da karakter yapılandırması konusunda dikkate alınması gereken çok fazla etken olması gözünüzü korkutmasın. Fakat BlueStacks kullanan oyuncular için bu konu biraz daha kolay aşılabilir bir durum. Çünkü BlueStacks kullanan oyuncular, kullanmaya oyunculara göre bazı avantajlara sahip.

Bu kılavuz, oyuna daha düzgün bir başlangıç yaparak ilk birkaç seviyeyi daha hızlı aşmanızı sağlayacak taktikler içeriyor.

Oyun için gerekli dosyaları indirip oyuna başladıktan sonra isterseniz atlayabileceğiniz bir video sahne gelecek. Daha sonra İnsan Savaşçı Valdir’in bulunduğu bir öğretici rehbere yönlendirileceksiniz. Valdir, size oyunun kontrolleri ve genel mekaniği hakkında bilgiler verecek. Valdir’in rehberliğinden sonra bir başka video sahne gelecek, isterseniz onu da geçebilirsiniz.

Oyunun hikayesini anlamak isteyen bir oyuncuysanız ilk birkaç öğretici bölümü atlamadan oynayabilirsiniz. Fakat işleri hızlandırmak isterseniz bu öğreticileri atlayabilirsiniz.

Gerçek macera ise Lineage 2 Revolution size bir karakter seçmenizi istediğinde başlayacak. Girmek istediğiniz sunucuda en fazla 4 karakter oluşturabilirsiniz. Oyunu ilk defa oynuyorsanız tek bir karakterle alıştırmalar yapmanızı öneririz.

4 karakter çeşidi seçebilirsiniz. Bunlar, İnsan, Elf, Karanlık Elf ve Cüce. Her ırkın kendi içerisinde artı ve eksileri var. Örneğin insan ırkı dengeli ve ayarlanabilir yeteneklere sahipken, cüceler HP ve dayanıklılık açısından çok üstündür. Elf ırkı kıyafet ve sihirbazlık yeteneğinde üstünken, Karanlık Elfler en yüksek hasar verme gücüne sahip.

Lineage 2 Revolution’da ekipmanlar derece sırası düşükten yükseğe sıralı olarak şöyledir: C, B, A, S, R ve SR. Mavi arka plana sahip olan silahlar ise nadir olan silahlardır. Teorik olarak mavi arka plana sahip SR dereceli bir silah, oyunda alabileceğiniz en iyi silah türüdür. 31. Seviyeye geldiğinizde daha yüksek seviyeli silahlara sahip olabilir, mensubu olduğunuz sınıfı değiştirebilir ve ileri düzeydeki düşmanlarla (canavar veya diğer oyuncular) daha kolay baş edebilecek imkanlara sahip olabilirsiniz.

Ayrıca her 24 saatte bir sıfırlanan dükkandan yüksek kaliteli ücretsiz ekipmanınızı ve her 3 saatte bir sıfırlanan günde 3 limitli ücretsiz ekipman kutunuzu almayı unutmayın.

İlk ganimetlerinizi aldıktan sonra mümkün olan en hızlı şekilde seviye 14’e ulaşmanız şöyle mümkündür:

-RPG türü oyunlar temelde ortaya çıkan canavarları tekrar, tekrar ve tekrar öldürerek seviyenizi yükseltmek ve para kazanmak üzerine kuruludur.

-Seviye ve para kazancınızı %100 oranında arttıran özel iksirlerden almalısınız. İşleri hızlandırmaya yarayan sarı renkteki bu iksiri kullanmak için BlueStacks’te Y tuşuna basabilirsiniz. Bu iksirlerinde farklı farklı seviyeleri olduğunu ve üst seviye iksirlerin size daha çok avantaj sağladığını unutmayın.

-Bazı bölgelerde canavarlar sürekli ortaya çıkmaya devam eder. Düşük seviyedeki oyuncular bu canavarları yok etmek için yetersiz kalır. Bu durumlarda diğer güçlü oyuncuları izleyerek bir şeyler öğrenmeye ve daha sonra onlarla beraber uygulamaya çalışın. Bunu yaparken de canavarlarla aranızdaki mesafeyi iyi ayarlayın yoksa canınızdan olabilirsiniz.

-Saldırı eksiğinizi en aza indirgemek için savaşlarda otomatik modu açın.

-Oyunun hikayesine uygun hareket ederek sadece avlamanız gereken canavarlardan daha çok exp kazanabilirsiniz. Bu yüzden ana görevlerinize sadık kalın.

-Ekipmanlarınızı seviyelendirmeyi unutmayın. Yüksek seviyeli ekipmanlar canavarları daha hızlı yok etmenizi sağlar. Ekipmanları seviyelendirirken düşük seviyeli ekipmanları kullanın.

BlueStacks'ı indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Yorumlar