ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Wolfteam Hesap İnceleme ve Araştırma

• Karsiyakalii35
    Konu: -1 Yanıt: 10
    50 JFP
    Kazanılan Rozetler

Merhaba sayın wolfteam yetkilisi. Oyunu uzun zamandır oynamaktayım, dönem dönem bırakıp, tekrar oyuna geri başlıyorum. Bugüne kadar hesabımda hiçbir şekilde hile yada bug yapma girişiminde bulunmamış, asla da böyle bir şey yapılmamıştır. Envanterimde ki ve hediye kutumda ki eşyalarımın süreleri boşu boşuna gitmektedir. Sizden ricam incelemeyi hızlıca yapmanız ve haksız yere inceleme ve araştırmaya aldığınız hesabımın yasağını lütfen kaldırınız.

0

22.11.2025

Link kopyalandı.
  • tahir3307
    Konu: 1 Yanıt: 4
    22 JFP
    Kazanılan Rozetler

kardeşim bende aynı problemi dünden belli yaşıyorum sebebi nedir bekliyoruz cevap verirlerse tabi

0

22.11.2025

Link kopyalandı.
  • tahir3307
    22 JFP
    Kazanılan Rozetler

Slm Joygame benden dünden beri bekliyorum hesap incelenmesi hiçbir hile yapmadan oynuyorum neyin incelenmesi lütfen yardımcı olun

0

23.11.2025

Link kopyalandı.
  • ITheAssayer
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

Merhaba sayın wolfteam yetkilisi. Oyunu uzun zamandır oynamaktayım, dönem dönem bırakıp, tekrar oyuna geri başlıyorum. Bugüne kadar hesabımda hiçbir şekilde hile yada bug yapma girişiminde bulunmamış, asla da böyle bir şey yapılmamıştır. Envanterimde ki ve hediye kutumda ki eşyalarımın süreleri boşu boşuna gitmektedir. Sizden ricam incelemeyi hızlıca yapmanız ve haksız yere inceleme ve araştırmaya aldığınız hesabımın yasağını lütfen kaldırınız. Onca verdiğimiz para çöp olma yolunda...

0

23.11.2025

Link kopyalandı.
  • muslumbuz06
    25 JFP
    Kazanılan Rozetler

joygame bu güne kadar ne bug benzeri şeyler nede hile kullanıldı hesabımda oyuna oynamak için böyle bi dönemde para yatırıyoruz yatırdığımdan hemen sonra inceleme adı altında 1 haftadır hesabıma giremiyorum sadece rütbe atlamak için binlerce tl ödüyoruz ama tek seferde inceleme diye hesabımıızı kısıtlıyosunuz biliyorum benim gibi çoğu oyuncu var ama lütfen kısıtlama inceleme ve araştırmayı uzun tutmayın tek oynadığım oyun wolfteam bundan pişman etmeyin oyunu bi kısım daha bırakır böyle ilginiz için teşekkürler

0

25.11.2025

Link kopyalandı.
  • Karsiyakalii35
    Konu: -1 Yanıt: 10
    50 JFP
    Kazanılan Rozetler

Tarafıma halen bir geri dönüş yapılmamış olup, hesabımın yasağı halen kaldırılmamıştır. Hesabımda ki günleri geçmeye devam eden eşyalarımın ücretlerini talep edeceğimi bildirmek isterim.

0

28.11.2025

Link kopyalandı.
  • pentiumhero
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

yani zaten oynayan 3-4 kişi var oyunda onlarıda kaybedeceksiniz durduk yere banlar yüzünden

0

28.11.2025

Link kopyalandı.