Merhaba sayın wolfteam yetkilisi. Oyunu uzun zamandır oynamaktayım, dönem dönem bırakıp, tekrar oyuna geri başlıyorum. Bugüne kadar hesabımda hiçbir şekilde hile yada bug yapma girişiminde bulunmamış, asla da böyle bir şey yapılmamıştır. Envanterimde ki ve hediye kutumda ki eşyalarımın süreleri boşu boşuna gitmektedir. Sizden ricam incelemeyi hızlıca yapmanız ve haksız yere inceleme ve araştırmaya aldığınız hesabımın yasağını lütfen kaldırınız.
Merhaba sayın wolfteam yetkilisi. Oyunu uzun zamandır oynamaktayım, dönem dönem bırakıp, tekrar oyuna geri başlıyorum. Bugüne kadar hesabımda hiçbir şekilde hile yada bug yapma girişiminde bulunmamış, asla da böyle bir şey yapılmamıştır. Envanterimde ki ve hediye kutumda ki eşyalarımın süreleri boşu boşuna gitmektedir. Sizden ricam incelemeyi hızlıca yapmanız ve haksız yere inceleme ve araştırmaya aldığınız hesabımın yasağını lütfen kaldırınız. Onca verdiğimiz para çöp olma yolunda...
joygame bu güne kadar ne bug benzeri şeyler nede hile kullanıldı hesabımda oyuna oynamak için böyle bi dönemde para yatırıyoruz yatırdığımdan hemen sonra inceleme adı altında 1 haftadır hesabıma giremiyorum sadece rütbe atlamak için binlerce tl ödüyoruz ama tek seferde inceleme diye hesabımıızı kısıtlıyosunuz biliyorum benim gibi çoğu oyuncu var ama lütfen kısıtlama inceleme ve araştırmayı uzun tutmayın tek oynadığım oyun wolfteam bundan pişman etmeyin oyunu bi kısım daha bırakır böyle ilginiz için teşekkürler