ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

S48 nedeni ile oyuna giremiyorum lütfen geri dönüş istiyorum

• NorikoM
    Konu: -1 Yanıt: 3
    9 JFP
    Kazanılan Rozetler

bunların tek amacı cebimizi boşaltmak

0

18.12.2025

Link kopyalandı.
  • birisigelsin27
    Konu: 0 Yanıt: 6
    18 JFP
    Kazanılan Rozetler

Konu : Haksız S48 Hatası ve 3. Parti Uygulama Uyarısı Hakkında Destek Talebi  Merhaba,

Wolfteam oyununda oynarken S48 hatası alıyorum ve oyundan atılıyorum. Aldığım uyarıda, hile veya 3. parti uygulama kullandığım belirtiliyor. Ancak bu iddia kesinlikle doğru değildir.

Oyunu oynarken herhangi bir hile, cheat, makro, script veya oyuna müdahale eden hiçbir 3. parti yazılım kullanmıyorum. Bilgisayarımda yalnızca normal ve güvenli programlar bulunmaktadır. Buna rağmen sistem tarafından yanlış bir algılama yapıldığını düşünüyorum.

Bu hata nedeniyle oyundan sürekli atılıyorum ve oyunu oynayamıyorum. Kullanıcı adım üzerinden hesabımın ve bağlantılarımın detaylı şekilde incelenmesini rica ediyorum.

Kullanıcı adım: birisigelsin27

Eğer arka planda çalışan bir program bu hataya sebep oluyorsa, bunun tarafıma bildirilmesini ve sorunun nasıl çözülebileceği konusunda bilgi verilmesini istiyorum. Haksız yere oyuna giremiyorum.

0

29.12.2025

Link kopyalandı.
  • adnk1759
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

ya gerçekten o kadar emek veriyoruz karşılığı buysa helal olsun joygame ekibi düzeltin hatanızı çoğu kişi oyuna giremiyor bu nedir böyle ya

0

4.1.2026

Link kopyalandı.
  • casella5
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

s48 hatası alıyorum 1 aydır bu ne zaman düzelicek

0

5.1.2026

Link kopyalandı.
  • pratez100
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

merhaba S48 Hatası alarak 2 haftadır banlıyım hesabım baş komutan binlerce lira yatırım strofer' kullandığım için strofer ise  wolfteam'la alakası olmayan bir uygulama lütfen banımı kaldırırmısınız k adı: pratez100

0

5.1.2026

Link kopyalandı.