ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

s48 hatası t_0 bağlantı kesildi

• cezaufukceza
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

herkese iyi çalışmalar senelerdir oynadığım oyun onca emeğim var içinde tek bir hata ile böyle olmamalı ilk defa olan birsey daha sonra tekrarı olmayacak ben sadece kutu açma makrosu kullandım o da zamanım yok diye fazla gereğini yapın lütfen ilk hatam ikincisi olmayacak herkese iyi çalışmalar teşekkür ederim.

0

19.12.2025

Link kopyalandı.
  • NorikoM
    Konu: -1 Yanıt: 3
    9 JFP
    Kazanılan Rozetler

onu bile yapmadan bu hatayı alan yüzlerce oyuncu var

0

19.12.2025

Link kopyalandı.
  • davutbaba0256
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

benim hiçbir hile kullanmadan 4 yıllık hesabım banlandı güncelleme aşamasında bana bunu yaptınız ve bir daha oyun oynayamıyorum lütfen yardım edin

0

20.12.2025

Link kopyalandı.
  • ahze212165
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

yaw allah için hesabıma okadar para bastım heapta nakit var nakiti geçtim hedyelerim var hedyelerimin süresi bitecek 1 hafta önce günceledim hiç bir yasadışı ihlal yapmama rağmen oyuna giremedi sonra ban hatası verdi 12 gün sonra ban kalktı sesimi etmedim ve şuan S_48 T0 hatası alıyorum sunucu seçerken küçüken sevdiğim oyun kumara dönmüş..

0

29.12.2025

Link kopyalandı.
  • ahze212165
    Konu: 0 Yanıt: 2
    6 JFP
    Kazanılan Rozetler

mailden destek talebinde bulundum geri dönüş yaparsanız sevinirim ve bilgisayarda oyuna giriş yaptığımda anti chat teması gelmiyor ve wolfteam başlama ekranı anti cheat kilidini siz manuel kaldırmamışsınız galiba.

0

29.12.2025

Link kopyalandı.