Ortada hiçbir şey yoktu arkadaşla discordda konuşup eğlenip vs atıyorduk. Durduk yere S16437 yasa dışı program kullandığınız için sunucudan atıldınız hatası aldım. Bu oyunda binlerce vukuat olmasına rağmen hala oynuyorum zevk almaya çalışıyoruz ama böyle sorunlar oldukça daha da soğuyoruz. Hiçbir şekilde yasadışı bir program kullanmadım her zamanki gibi legal bir şekilde vs mizi atıp eğleniyorduk. Lütfen bu sorunu ortadan kaldırın hesabıma tekrar erişimi sağlamamı sağlayın. Hiçbir kural ihlali yapmadım. Deneme amaçlı yeni açtığım hesap da aynı şekilde hata almaya başladı discorddan mı diye şüpheleniyorum ama çok saçma bu zamana kadar olmadı da neden şimdi oluyor? Lütfen hesabımı erişime açın.
rezzan54 dedi ki;
Ortada hiçbir şey yoktu arkadaşla discordda konuşup eğlenip vs atıyorduk. Durduk yere S16437 yasa dışı program kullandığınız için sunucudan atıldınız[/b] hatası aldım. Bu oyunda binlerce vukuat olmasına rağmen hala oynuyorum zevk almaya çalışıyoruz ama böyle sorunlar oldukça daha da soğuyoruz. Hiçbir şekilde yasadışı bir program kullanmadım her zamanki gibi legal bir şekilde vs mizi atıp eğleniyorduk. Lütfen bu sorunu ortadan kaldırın hesabıma tekrar erişimi sağlamamı sağlayın. Hiçbir kural ihlali yapmadım. Deneme amaçlı yeni açtığım hesap da aynı şekilde hata almaya başladı discorddan mı diye şüpheleniyorum ama çok saçma bu zamana kadar olmadı da neden şimdi oluyor? Lütfen hesabımı erişime açın.[/b][/i][/u][/quote]
rezzan54 dedi ki;
Ortada hiçbir şey yoktu arkadaşla discordda konuşup eğlenip vs atıyorduk. Durduk yere S16437 yasa dışı program kullandığınız için sunucudan atıldınız[/b] hatası aldım. Bu oyunda binlerce vukuat olmasına rağmen hala oynuyorum zevk almaya çalışıyoruz ama böyle sorunlar oldukça daha da soğuyoruz. Hiçbir şekilde yasadışı bir program kullanmadım her zamanki gibi legal bir şekilde vs mizi atıp eğleniyorduk. Lütfen bu sorunu ortadan kaldırın hesabıma tekrar erişimi sağlamamı sağlayın. Hiçbir kural ihlali yapmadım. Deneme amaçlı yeni açtığım hesap da aynı şekilde hata almaya başladı discorddan mı diye şüpheleniyorum ama çok saçma bu zamana kadar olmadı da neden şimdi oluyor? Lütfen hesabımı erişime açın.[/b][/i][/u][/quote]