ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

S16437 hatası

• xxdemir2301
    Konu: 1 Yanıt: 3
    19 JFP
    Kazanılan Rozetler

Sayın oyun yöneticileri Bireysel Sıralama 80.cıyım PayidarLider adlı kullanıcı hesabının sahibiyim oyuna jp yatırımı yaptım S48 hatası ile karşılaştım 2 hafta giriş yapmadım bu süreç geçti dedim S16437 hatası yani yasaklı program kullandığınız için sunucudan atıldınız hatası verdi Yıllarca verdiğim emek boşa gitti sizin gibi oyun yöneticisi olmaz olsun hilelere yol veriyorsunuz bizim gibi temiz oynayanlara ceza veriyorsunuz bu sorunu halledersiniz inşallah

0

18.1.2026

Link kopyalandı.
  • parlement7221
    Konu: 1 Yanıt: 4
    22 JFP
    Kazanılan Rozetler

merhaba bende durduk yere bam yedım hile kulanmama ragmen kulanı adım parlement7221 hesabımın açılmasını arz ederim sayın wolfteam yoneticeleri hiç hile bile kullanmadım haksız yere bam atıyorsunuz ztn oyunu toplam 10 bin kişi bile oynamıyor siz bam atıyorsunuz oyunu silelim o zaman s16437 hatası veriyor

0

23.1.2026

Link kopyalandı.
  • omerle1gece
    Konu: 0 Yanıt: 0
    3 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

BENİMDE AYNI SORUNDAN DOLAYI OYUNA GİREMİYORUM 12 YILLIK HESABIM OYUNDAN UZAKLAŞTILDI TALEP OLUŞTURUYORUZ GERİ DÖNÜŞ ALAMIYORUZ OYUNU SAHİPSİZ BIRAKTINIZ ÇOK YAZIK HEMDE YENİ JP YÜKLEMİŞTİM

0

24.1.2026

Link kopyalandı.
  • ShaiyFF
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

ULAN TÜM HERKESE DURDUK YERE ÖNCE S48 HATASI İLE UZAKLASTIRMA BİR KAÇ HAFTA SONRA 1 GÜNLÜGÜNE AÇIYORSUNUZ SONRA TEKRARDAN BU SEFER S16437 HATASI İLE UZAKLASTIRMA VERİYORSUNUZ NE BİCİM İS BU KARDESİM HİLE KULLANSAM BAN YEMEM HİLE KULLANMAYIP TEMİZ OYNADIGIM İCİN BANLANIYORUM BU NE YA

0

25.1.2026

Link kopyalandı.
  • Shulk3r3232
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

bende akşam cw attım arkadaşlarla sabah bu hatayı aldım 2 saat sonra nasıl ban yiyebiliyoruz halbuki hepimiz kayıtlı oynadık birde BakGuzelim,sellah,DELICIKASAP

0

28.1.2026

Link kopyalandı.
  • kanka01616
    Konu: 0 Yanıt: 4
    12 JFP
    Kazanılan Rozetler

Merhaba Joygame Ekibi.
    Ben 1 hafta önce yeni bir hesap satın aldım. tek elmas hesap aldığım kişi daha önce ne kullandığını bilmiyorum. benim haberim yoktu. bana söylenmedi ve yüklü bir miktar para ödedim hesaba şuan sunucuya katılamıyorum lütfen yardımcı olun.

0

29.1.2026

Link kopyalandı.
  • kanka01616
    12 JFP
    Kazanılan Rozetler

Merhaba Joygame Ekibi.
    Ben 1 hafta önce yeni bir hesap satın aldım. tek elmas hesap aldığım kişi daha önce ne kullandığını bilmiyorum. benim haberim yoktu. bana söylenmedi ve yüklü bir miktar para ödedim hesaba şuan sunucuya katılamıyorum lütfen yardımcı olun.

0

29.1.2026

Link kopyalandı.
  • ahmedim72
    9 JFP
    Sürüye Dahil
    Kazanılan Rozetler

İlk S48 hatası verdi sonra desteğe yazdım açıldı gece sisteme giriş yaptım sadece kutu açtım ve sabah girdiğmde bu seferde bu hatayı verdi  oyun oynamadım bile 

yasa dışı program kullandığınız içi sunucudan atıldınız S16437

selam hocam benim sıralamaya bakın neye yasa dışı program kulanayım allah için
    sistem göncelendiğinden beri giriş yapamıyorum defalarca oyuncu desteğinede yazdık ama malesef bakan yok

0

5.2.2026

Link kopyalandı.