Sayın oyun yöneticileri Bireysel Sıralama 80.cıyım PayidarLider adlı kullanıcı hesabının sahibiyim oyuna jp yatırımı yaptım S48 hatası ile karşılaştım 2 hafta giriş yapmadım bu süreç geçti dedim S16437 hatası yani yasaklı program kullandığınız için sunucudan atıldınız hatası verdi Yıllarca verdiğim emek boşa gitti sizin gibi oyun yöneticisi olmaz olsun hilelere yol veriyorsunuz bizim gibi temiz oynayanlara ceza veriyorsunuz bu sorunu halledersiniz inşallah
merhaba bende durduk yere bam yedım hile kulanmama ragmen kulanı adım parlement7221 hesabımın açılmasını arz ederim sayın wolfteam yoneticeleri hiç hile bile kullanmadım haksız yere bam atıyorsunuz ztn oyunu toplam 10 bin kişi bile oynamıyor siz bam atıyorsunuz oyunu silelim o zaman s16437 hatası veriyor
ULAN TÜM HERKESE DURDUK YERE ÖNCE S48 HATASI İLE UZAKLASTIRMA BİR KAÇ HAFTA SONRA 1 GÜNLÜGÜNE AÇIYORSUNUZ SONRA TEKRARDAN BU SEFER S16437 HATASI İLE UZAKLASTIRMA VERİYORSUNUZ NE BİCİM İS BU KARDESİM HİLE KULLANSAM BAN YEMEM HİLE KULLANMAYIP TEMİZ OYNADIGIM İCİN BANLANIYORUM BU NE YA
İlk S48 hatası verdi sonra desteğe yazdım açıldı gece sisteme giriş yaptım sadece kutu açtım ve sabah girdiğmde bu seferde bu hatayı verdi oyun oynamadım bile
yasa dışı program kullandığınız içi sunucudan atıldınız S16437
selam hocam benim sıralamaya bakın neye yasa dışı program kulanayım allah için
sistem göncelendiğinden beri giriş yapamıyorum defalarca oyuncu desteğinede yazdık ama malesef bakan yok