Benim işimi kolaylaştırmak için size bir takım sorular soracağım. Bunları madde madde cevaplarsanız memnun olurum.
- Süreklimi bu hata ile karşılaşıyorsunuz?
- Her oyuna girişinizde mi bu hata geliyor?
- Oyunu silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?
- Ne zamandan beri bu hata ile karşılaşıyorsunuz?
- Envanteriniz de kutu aşımı yaptınız mı ? (365+ üzeri kutu bulundurmak)
bu hata ile sürekli karşilaşmadım uyku modu oynuyordum bir anda lobiye attı ve bu sorunu dedi wfyi silip yeniden yüklememe gerek varmı yokmu cevaplarsanız sevinirim
Bu sorunu sadece bugun gördüm oyuna giriyorum 2 maç atıyorum 3. maçın ortasında oyundan atıyor yani her girdiğimde olmuyor sadece direk oyundan atıyor bütün kutularımıda açtım kutum kalmadı envanterde
hocam bende hile yaparken aldım ya teşekkürler ne alakas ıvar ki aslında manipüle eder hileler sunucu arasında ama normal de de alıyorsak ciddi bakımı bugüne özel güncel ciddi manada hileleri önleme .ahk gibi makro tuş kombinasyonu olan tüm programlara duvar atacak battlEye den daha iyi iş çıkaran piyasa da güçlü anti sistem kurmanız lazım yoksa oyun devri değişmez teşekkürler bunun olması biraz paket aşılamasıdır tv de hem internete bağlı hem telefon cihaz 6 tane birtane laptop bir pc kendim laptopu ablam kullanır genelde bu da yapıyorsa oyun bok sunucuyu ile beraber oyunu kaldırın gitsin piyasa da çok wolfteam oynayan kalmadı zaten ne anlamı var sunucuyu yok edin derhal oyunu temziye kararı ile hilenin önüne geçemediğin den ötürü hala hileler birde alt bel haykırma mesajları atılması yüzünden geçici olarak türkiye istemcisi tarafından yasaklanılmıştır atın daha iyi bak hileden :D ;) :) <3 artık oynanmaz wolfteam ile olan maceramız sonuna geldik sizin gibi değerli oyuncular adına üzücü haberimiz var gibi uzun metin ayarlayın şimdi den ?