ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Oyun erisimin su sebekeye yasaklı inceleme aratirma nedeniyle

• 2171kadir
    Konu: 1 Yanıt: 0
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

Merhabalar OG (Oyun GOREVLILERI) Hesabım 6.10.2023 Tahrhinden Belli İnceleme Ve Araştırmada Hesabımın Derhal İncelenip Açılmasını Talep Ediyorum.

0

9.10.2023

Link kopyalandı.
  • zazababa3504
    Konu: 1 Yanıt: 4
    22 JFP
    Kazanılan Rozetler

Hesabını geri aldınmı

0

23.11.2025

Link kopyalandı.
  • birisigelsin27
    Konu: 0 Yanıt: 6
    18 JFP
    Kazanılan Rozetler

MERHABALAR DEĞERLİ Joygame çalışanları ve oyun görevlileri hesabıma Og_Ryuu adında biri eposta değişikliği yapman gerektiğini ve epostanı güncellemen gerektiğini söyleyerek bilgisayarıma sızdı ve hesabımın ismini küfürlü olarak değiştirdi bunu fark ettiğim gibi şifremi değiştirdim fakat hesabım yasaklandı Lütfen bu konunun incelenip hesabımın geri açılmasını talep ederim teşekkürler Ayrıca destek talebinde ek mevcuttur. Talep no : #941888

0

15.12.2025

Link kopyalandı.
  • birisigelsin27
    18 JFP
    Kazanılan Rozetler

Lütfen sizden dönüş bekliyorum

0

15.12.2025

Link kopyalandı.
  • birisigelsin27
    18 JFP
    Kazanılan Rozetler

MERHABALAR DEĞERLİ Joygame çalışanları ve oyun görevlileri hesabıma Og_Ryuu adında biri eposta değişikliği yapman gerektiğini ve epostanı güncellemen gerektiğini söyleyerek bilgisayarıma sızdı ve hesabımın ismini küfürlü olarak değiştirdi bunu fark ettiğim gibi şifremi değiştirdim fakat hesabım yasaklandı Lütfen bu konunun incelenip hesabımın geri açılmasını talep ederim teşekkürler 

Ayrıca destek talebinde ek mevcuttur. Talep no : #941888

0

15.12.2025

Link kopyalandı.
  • birisigelsin27
    18 JFP
    Kazanılan Rozetler

MERHABALAR DEĞERLİ Joygame çalışanları ve oyun görevlileri hesabıma Og_Ryuu adında biri eposta değişikliği yapman gerektiğini ve epostanı güncellemen gerektiğini söyleyerek bilgisayarıma sızdı ve hesabımın ismini küfürlü olarak değiştirdi bunu fark ettiğim gibi şifremi değiştirdim fakat hesabım yasaklandı Lütfen bu konunun incelenip hesabımın geri açılmasını talep ederim teşekkürler 

Ayrıca destek talebinde ek mevcuttur. Talep no : #941888

0

15.12.2025

Link kopyalandı.
  • birisigelsin27
    18 JFP
    Kazanılan Rozetler

Joygame Wolfteam hesabımla ilgili yaşadığım güvenlik problemi nedeniyle mağduriyetimi belirtmek istiyorum. Og_Ryuu isimli bir kişi, e-posta değişikliği yapmam gerektiğini ve e-postamı güncellemem gerektiğini söyleyerek beni yönlendirdi ve bu süreçte bilgisayarıma sızdı. Ardından Wolfteam hesabımın kullanıcı adını küfür içeren bir isimle değiştirmiş. Durumu fark eder etmez hemen şifremi değiştirdim ancak buna rağmen hesabım kısa süre sonra tamamen yasaklandı. 11 Aralık 2025 tarihinde yaşanan bu olaydan sonra destek birimine başvurdum ve #941888 numaralı destek talebini oluşturdum fakat şu ana kadar herhangi bir geri dönüş alamadım. Hesabımın hacklenme yoluyla suistimal edildiğini ve küfürlü isim değişikliğinin bana ait olmadığını özellikle belirtmek istiyorum. Hesabımın detaylı olarak incelenmesini, gerekli kontrollerin yapılmasını ve haksız yere yasaklanan Wolfteam hesabımın yeniden açılmasını talep ediyorum.

0

15.12.2025

Link kopyalandı.