ÜYE OL

Lütfen kullanıcı adını ve şifreni gir!

Kullanıcı Adı / Şifremi Unuttum!

Detaylı Ara

Hounds The Last Hope Geri Açılsın

• werwwerw
    Konu: 1 Yanıt: 1
    13 JFP
    Kazanılan Rozetler

2015 yılında çıkan ve 30 kasım 2020 de kapanmasından sonra bir çok oyuncu hounds tarzında yeni oyunlar aramaya çalıştı ancak hounds gibi ortamı iyi olan ve hissiyatı güzel bir oyun yok mlsf bu oyuna ufak olsa da bir şans daha verilmesi lazım bence
    https://www.youtube.com/watch?v=ai881axduaI

0

9.9.2023

Link kopyalandı.
  • senn656565
    Konu: 1 Yanıt: 2
    16 JFP
    Kazanılan Rozetler

ElvesTOON isimli kişi oyunu açmak için uğraşıyo ama server files yani sunucu dosyalarını bulamadığı için projeyi askıya almış galiba. Şu an geliştirme durmuş.

Resmi Facebook hesabı: https://www.facebook.com/Officials.ElvesTOON/

0

24.9.2025

Link kopyalandı.
  • LornaDanePower
    Konu: 0 Yanıt: 1
    3 JFP
    Kazanılan Rozetler

aa o olmaz elvestoon bende takip ediyorum ama yapabileceğimizi sannetmiyoruz çünkü 2028 de çıkma umudunu ufukta arayın çünkü   2  .  kez çıkması demek aynı olayın patlak vereceği için 2 . kez kapanma söz konusu bile olabilir mi çıkmadan bilinmez ama dediğim gibi bir kapanan oyunu 2 . kez piyasaya süremezsin aynı muamele yemek gibi olur böyle şeyi de uğraşanlar ne de baştaki çeker böyle bir şeyi kabul edebilir aynı rezaleti aynı kabusu yaşamak istemezler bir kez çöktü  2 . kez ele vermezler belki ama ben sizi bilemem kendi düşüncemi öne sürmek istemiştim yazayım bari dedim yazıyorum ama geçmiş bir foruma ilk defa cevapım olsun diye negatif bir şey yazıyorum ama üzgünüm artık kapandı gitti bende hounds last hope oyuncusuydum ve daha piyasa da hounds last hope adını almamıştı zamanımda hounds du düşün yani demek istediğim oyunu baştan ilgilenmezsen kimse kendine has edinemez  dengesi bozulur ve konu biraz piyasa para dan kaynaklı sunucuları domain olarak bize geri açılıp verilsede oyunun temelinde güncelleme alamaz yani kaldı öyle hala lisanslı mevcut dosyası core semalarında  :) ben by lee ?

0

12.11.2025

Link kopyalandı.