Merhaba Wolfteam Destek Ekibi,
13 yıllık hedef1903 kullanıcı adlı Wolfteam hesabıma 8 günlük erişim engeli uygulanmış olduğunu gördüm. Daha önce hiç erişim engeli yememiştim. Ancak bu cezanın hangi eylem veya hangi kural ihlali nedeniyle verildiği konusunda tarafıma yeterli ve açık bir bilgi sunulmadı.
Hesabımın incelenmesini ve uygulanan cezanın hangi gerekçeye, hangi oyun içi kayıt veya tespitle dayandırıldığının tarafıma açıkça bildirilmesini talep ediyorum. Eğer sistemsel bir tespit, otomatik güvenlik mekanizması veya benzeri bir durum nedeniyle ceza uygulandıysa, hesabımın manuel olarak yeniden incelenmesini özellikle rica ediyorum.
Kurallara aykırı bir işlem yaptığım kesin olarak tespit edilmişse, bunun hangi davranış olduğunun ve ilgili kayıtların değerlendirilmesini istiyorum. Ancak herhangi bir ihlal gerçekleştirmediğim halde sistemsel bir hata veya yanlış tespit sonucunda ceza aldıysam, hesabıma uygulanan 8 günlük erişim engelinin kaldırılmasını talep ediyorum.
Oyuna ve hesabıma zaman para ve emek harcayan 13 yıllık bir oyuncu olarak, herhangi bir yaptırım uygulanmadan önce durumun somut şekilde değerlendirilmesini ve oyuncunun da konu hakkında bilgilendirilmesini bekliyorum.
Mesela bugün nakit yüklemesi yapıp kullanacaktım ancak erişim engeli nedeniyle hem kampanyalardan hemde verdiğim emekten mahrum kalıyorum.
Bu nedenle hesabımın tekrar manuel olarak incelenmesini, erişim engelinin gerekçesinin açık ve net şekilde tarafıma bildirilmesini ve cezanın hatalı olduğu tespit edilirse derhal kaldırılmasını istirham ediyorum.
İyi çalışmalar, saygılarımla.
bende yedim ismailbayram23 hesabıma 1 ay içinde hatta 1 hafta içinde 10 bin tl para yatırdım ya wolfteam hileleri banlamıyorsunuz geliyorsunuz bizi buluyorsunuz joygame hesabım çalındı kaç defa desteğe yazdım hala bi dönüş alamadım o hesabada baya para yatırmıştım ben acil olarak bana dönüş yapılmasını ve bu sorunların çözüm bulmasını istiyorum